Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 4 hónapos a kiscicánk. Mi...

4 hónapos a kiscicánk. Mi baja lehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Eddig semmi baja sem volt,kapta a szaftos kaját meg a száraz tápot.Viszont ma már 2szer ment a hasa.Mitől lehet?

Ti mit adnátok neki enni?Azt tudom,h a főtt rizs az jó ilyenkor.De még mit adjak neki enni?

2010. jan. 2. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És erre a 6 évre vagy büszke?? Ha a macskáról rendesen gondoskodnak, akkor 20 évet is simán elél, te meg ezzel dicsekedsz? Gratulálok állattartók gyöngye!
2010. jan. 2. 21:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Na igen,én is meglepődtem,h 6 év?Mert az semmi kb.És már ne haragudj,de nekem az állatorvos mondta,h rizzsel etessem ilyenkor,mert talán megfogja a kicsi hasát.Szóval nem csak kitaláltam.Egyébként meg ha nagyon éhes,megeszi.A nap végére hozzászokott és eszi is.

Sajnos nem hiszem,h vki etette volna,mert a barátommal neveljük és ő sem adott neki semmit,de azért köszi a tippet. :) Mondjuk a barátom szüleinek is van cicájuk,aki odaül minden étkezésénél és kunyerál :D Persze a párom apukája eteti is. :)

Köszönöm mindenkinek a segítséget és,hogy válaszoltatok. :)

Egyenlőre még azóta nem ment a hasa,de azért figyelem még.

:)

2010. jan. 3. 00:11
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőnek, inkább az egyik válaszadónak írnék.

Hogy vidéken nem oltják a macskákat?

A veszettség elleni oltás kötelező!

Sőt pont egy vidéki cica tud minden erdei, mezei állattól minden szart összeszedni...

Nagy felelőtlenség nem oltatni egy kijárós cicát!

Továbbá nagyon nem lehetsz képben a macskákkal és tartásukkal. A macskák simán elélnek 20 évig megfelelő tartási körülmények mellett.

6 ÉV? Még mindig nem tudom felfogni, hogy te ennek örülsz és milyen körülmények között élhetett az a cica... :(

2010. jan. 3. 10:00
 14/20 anonim válasza:

nem a kérdezőnek írom hanem az elöttem lévőnek

hát szerintem te azt se tudod milyen a vidéki élet úgyhogy ennyi amúgy nem magától halt meg hanem elütötte az autó.

egészséges cica volt.és szerinted a szegényebb embereket érdekli a kötelező oltás mert szerintem nem.

2010. jan. 6. 22:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,nem tudtam,h elütötték szegénykét.Azt hittem,h semmi baja nem volt és csak úgy élt 6 évet.Mert az tényleg kevés.

Sajnálom a cicádat. :(

Megoldódott a probléma,elvittük állatorvoshoz,kiderült,h elkapott vmi fertőzést,be is lázasodott szegényke. :(

De kapott 2 injekciót,meg gyógyszer és ma már nem volt semmi baja,még pár napig adni kell neki gyógyszert.De már karmol,harap,előjött a rosszaság. :D

2010. jan. 7. 02:31
 16/20 anonim válasza:
semmi baj amúgy mindenki másképp gondolja ezt a macskatertást én nem kötekedésből írtam.
2010. jan. 7. 21:21
 17/20 A kérdező kommentje:
:)
2010. jan. 8. 00:44
 18/20 anonim ***** válasza:
CsAK minőségit adj neki.MIVEL eteted?Ha hnapra nem mulik el IRÁNY A DOKI
2010. jan. 12. 09:45
 19/20 A kérdező kommentje:

Mát írtam,h meggyógyult,nincs már semmi baja.Régen elmentünk már a dokihoz.Kb, 1 hete.

De azért köszi :)

2010. jan. 13. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha adsz neki tejet laktózmenteset adj.A laktózostól megy a hasa.De ha még mindig megy neki a hasa vidd el orvoshoz.SÜRGŐSEN!!!!!!!!!!
2010. ápr. 4. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!