Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 4 hónapos a kiscicánk. Mi...

4 hónapos a kiscicánk. Mi baja lehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Eddig semmi baja sem volt,kapta a szaftos kaját meg a száraz tápot.Viszont ma már 2szer ment a hasa.Mitől lehet?

Ti mit adnátok neki enni?Azt tudom,h a főtt rizs az jó ilyenkor.De még mit adjak neki enni?

2010. jan. 2. 13:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne etesd túl, adj neki könnyű kaját és ne tűl sokat. Egyébként sok cicának a tejtől szokott menni a hasa, tévhit, hogy az jót tesz neki, igazából még káros is, inkább vízzel itasd!
2010. jan. 2. 14:02
 2/20 anonim ***** válasza:
Oltva van? Nem kapott véletlenül valami új kaját? Ha nem, el kéne orvoshoz vinni, mert valószínűleg benyalt valami fertőzést.
2010. jan. 2. 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el orvoshoz, mert valószínű férges. Mikor megvettük a kiscicámat napokig fosott még el nem vittük az állatorvoshoz. Aztán az adott neki injekciót meg valami zselét amit a szájaba kellett adni és attól meg is gyógyult. Kiscicáknál gyakori ez a lefososodás!
2010. jan. 2. 14:37
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem adok neki tejet,mert tudom,h az rossz a gyomrának.Oltva van,féreghajtót is kapott nem is egyszer.Ráadásul szobacica,nem szokott kimenni.

Ugyanazt a kaját kapja,szaftos + száraz.

Most rizst adtunk neki,de nem eszi meg.

2010. jan. 2. 15:54
 5/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy beteg.Szerintem vidd el orvoshoz.Úgy talán jobb.
2010. jan. 2. 16:58
 6/20 anonim ***** válasza:
Mi a kajájának a neve? Mert Pl: Whiskas, Darling, Friskies(hugykövesség) miatt foshat.
2010. jan. 2. 18:06
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,h beteg lenne,mert elég játékos.Ha beteg lenne,gondolom nem játszana egész nap.

Olyan száraz tápot kap,ami speciális ásványi keveréket tartalmaz a húgyút egészségének megőrzésére. Purina One.

2010. jan. 2. 19:19
 8/20 anonim ***** válasza:
Az a betegség, amikor hasmenése van egy oltott, féreghajtott állatnak, akinél nem volt tápváltás. Tudod?
2010. jan. 2. 20:23
 9/20 anonim válasza:
49%
a rizset nem szeretik a cicák ez hülyeség.ha megy a hasa nem lessz semmi baja pl a vidéki macskák nem kapnak oltást se semmi és még is legalább 5 évet élnek az én cicám is szoba cica nem oltattuk be meg semmi az előző cicámat se oltattuk be se semmi és elélt 6 évet.
2010. jan. 2. 20:47
 10/20 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben könnyen lehet, hogy megtalált valami maradékot, amit nem kellett volna és megette. Vagy valaki a családban, aki most esetleg lapít, adott neki valamit merő jószándékból. Én apámmal szoktam veszekedni, mert állandóan összeeteti mindenféle sz@rral szeegény éhező kiskutyákat, utána meg f.osnak, mint a lakodalmas kutya.
2010. jan. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!