Mitől halt meg? Bővebben lent
Sziasztok,
Sajnos meghalt a macskám, és most magam okolom, hogy lehet megmenthettem volna ha egy másik állatorvoshoz viszem. Szóval úgy kezdődött, hogy bágyadt volt, elvittem dokihoz, azt mondta fertőző gégegyulladás. 2 Injekció, oké hazaviszem meg minden, kb 1 hónap múlva elkezdett felpuffadni a hasa, és lefogyott. Elvittem megint dokihoz, azt mondta még mindig a fertőző gégegyulladás van, megint 2 injekció. Mikor ezután sem lett jobban és egyre jobban felpuffadt, megint elvittem, és azt mondta hasvízkór. Ezután lett, hogy kapott megint injekciót meg azt mondta doki, hogy vízhajtót vegyek neki rendeset a patikában amilyet az ember is eszik. Ma kicsivel ebéd után, nagyon rosszul lett, feküdt a betonon odakint, és nyávogott, majd a szemével lett valami elkezdett a sarka befehéredni. Aztán hányt is ilyen zöldes sárgás színűt. Próbálgattam minden állatorvost a környéken, de hát mér is ne ilyenkor lenne ünnep :( Ezután már nagyon gyenge lett és nem tudott mozdulni se, maga alá pisilt, gyorsan vette a levegőt, víz folyt a szájából, majd életét vesztette :( Valaki légyszíves mondja meg mi történt vele? Gyógyítható lett volna? Talán másik állatorvos vagy műtét?
Védőoltás megelőzhette volna a tragédiát, de sokan még állatorvoshoz sem vitték volna el, olvasd csak végig a kérdéseket, valaki napokig hagyja szenvedni a macskáját, miközben itt teszi fel a kérdéseket. Te megpróbáltál mindent.
A dolgokon már változtatni nem tudsz, gondolj arra, hogy amíg élt, jó dolga volt cicádnak, mert jó gazdija voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!