Eltörött a cicám farka!? Mit lehetne tenni?
Sajnos, tegnap senki sem maradt otthon, és a cicám, is egyedül maradt az udvaron. Ma, mikor hazaértünk, elénk futott, morgott és a farkát húzta. Meg is van neki duzzadva, kb. 3-4-cm-el a végétől.
Látom rajta hogy zavarja, idegesíti ezért morog is a farkára, valamint nagyon érzékeny lett a zajokra.
Nem tudom mi történhetett..
Ma már nem tudunk állatorvost hívni (január 1.)
Ha valaki esetleg tudna segíteni, hogy mit lehetne holnapig csinálni a cicával, valamint hogy vajon újra tudj-e majd használni a farkát, nagyon megköszönném.
Mellesleg, nem egy kóborló típusú macska, pedig nagyon fiatal(kb. 6 hónapos) napközben is a lakás közelében vagy a lakásban szokott ücsörögni, ezért meglepő nekem ez a törés...
tegnap 16:48-as és ma 9:49-es vagyok
Kedves Kérdező! Köszönöm a biztatást! Szegény cica nem valami szerencsés, minkét hozzászólásomban ugyanarról a cicáról van szó :-( Tehát már a második ilyen esete. És az udvaron történt, nem tudom, mit tudott csinálni!
Kiszedtük a búvóhelyéről (négy óra után megúntuk a hivógatást és inkább kiszedtük a dobozokat a raktárból, hogy hozzáférjünk - azért is izgultunk, nehogy megfázzon, nem túl meleg a hely, ahova bújt). Most itt alszik az ágyon :-) Használt neki az injekció, már nem sírdogál a fájdalomtól. Sőt még evett is! Remélem, nem törés ... Hátha elmúlik a dagadás és rendben lesz.
Szerencsére jó, lelkiismeretes állatorvost találtunk és közel hozzánk :-) Holnap is kell vinnünk a cicát (pedig vasárnap). Tehát nála tényleg az számít, hogy a cica jól legyen.
Gyógyulást kívánok a cicádnak! Remélem, rendben összeforr a csigolya, és nem fogja a farka végét elveszíteni szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!