Férges a cicám?
Nem kell mindig vinni, vegyél állatpatikában otthonra is, és 2-3 hetente adjad neki. Akkor is kell adni, ha nem látod, hogy van benne, mert visszafertőződnek.
Ha látod a fenekén, akkor sok lehet benne, ilyenkor rá is lehet ismételni, nem kell kivárni a 2 hetet.
Nem tudod milyen pasztát kapott?
Csak mert pl a Flubenol pasztát fertőzöttség esetén alapon úgy kell adni hogy egymást követő két nap, majd 2 hét ,múlva ugyan így egymást követő két nap.
Tapasztalat hogy különben nem ér semmit.
Én ilyet vettem, szintén erősen férges cicának, először én se olastam el rendesen csak beadtam az írt adagot de csak egyszer. Majd egy hét múlva láttam hogy még mindig mászik ki a fenekéből a féreg. Ekkor vettem fel kapcsolatot állatorvossal, aki tájékoztatott hogy a fent leírt módon kell adni. Egy hete adtam be neki 2 egymást követő napon és azóta nem látszanak a férgek, jövő héten ismétlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!