Baja lehet a macskámnak, ha lenyelte egészben egy virlinek a műbelét?
Figyelt kérdés
Most készítem elő a szilveszteri bulit. Lehúztem a virslikről a műbelet. Gondoltam odaadom az egyiket a macskának, hogy nyalogassa, mert maradt rajta egy kicsi virsli. A butus pedig gondolom lenyelte egészben, csak egy kis darabot hagyott. Egy jó 10 cm-es műbélről van szó.. Kérlek adjatok tanácsot, nagyon féltem a macskát! És nem kérek szídást, amiért ilyen hülye voltam,h odaadtam neki.2009. dec. 31. 12:08
1/7 anonim válasza:
Igen, ez nem emészthető és rajta nem valószínű, hogy át tud menni. Ha szerencséd van, akkor kihányja.
2/7 anonim válasza:
Próbálj neki vmi olajosat adni pl. olajos halat.Lényeg az olaj, ezt állatorvos mondta-. Nem is muszáj halat fő az olaj.
3/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egészbe nyelte le. Valószínűleg megrágta. Ahogy lenyelte kis darabokban, úgy kellene kijönni is.
4/7 anonim válasza:
Én sem gondolom hogy egészben nyelte volna le. És ha megrágta, akkor nem lesz semmi gond. Az olajos dolog jó ötlet.
5/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi baja. Mindenesetre figyeljük, hogy kijön-e.. Köszönöm a hozzászólásokat! BUÉK!
2009. dec. 31. 14:26
6/7 anonim válasza:
A mi cicánk még a szemétből is kiszokta lopni a virsli héját, megeszi, de kihányja. Már sok macskatartótól hallottam a cicáknál ez nagyon a toppon van!
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, egy darabtól nem lesz semmi baja. Ha a gyomrocskája nem bír el vele, akkor majd kiöklendezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!