Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Amióta örökbe adtuk a kölykeit...

Amióta örökbe adtuk a kölykeit azóta keservesen nyávog, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
1 éves cicám kölykeit majdnem 1 hete örökbe adtuk, azóta nem birunk a macskával. Folyamatosan nyávog, de nem egyszerűen, úgy mintha nyúznák, éjszaka nem hagy aludni, ha kirakjuk az udvarra akkor az ablak alatt nyávog és a redőnyre mászik, nappal is folyamatosan az ajtóba nyávog, kibirhatatlan és egyszerüen nem tudunk vele mit csinálni. Valakinek van valami tippje?

#macska #kölyök #nyàvogás
2014. máj. 29. 17:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy mindenféle tudatlan paraszt véleményét elhitték ahelyett,hogy állatorvost kérdezték volna meg szaporítás előtt.Ezzel az alommal nemcsak az állítólag szeretett macskák dal csesztél ki,hanem a megszületett kölykök már élő,életveszélyben lévő kiscicáktól vették el az élet esélyét.
2014. máj. 29. 20:51
 22/25 Medvi ***** válasza:
0%
Ejnye, gyerekek, nem szabad ilyen csúnyán összeveszni, elvégre a szegény cicán szeretnénk segíteni, és nem egymást pocskondiázni, vagy mi a szösz. Szerintem begyulladtak az emlői a korai elválasztás miatt. Borzasztóan fájhat neki. Azért keresi i kölyköket, mert tudja, hogy csak ők tudnák megszabadítani a túltermelődött tejtől. A fájdalomtól is örjönghet. Vidd el állatorvoshoz, hogy adjon rá gyógyszert, vagy szerezz egy árva kölyköt, hogy kiszívja a tejet, állatvédők biztosan tudnának szerezni neki dajkaságba szopós cicát, ha tényleg nem tudsz egyet sem visszahozni a sajátjai közül.
2014. máj. 30. 10:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj a Noé Állatotthonban, Rex Kutyaotthonnál, nincs-e árva kiscicájuk.
2014. máj. 30. 16:00
 24/25 anonim ***** válasza:
szerintem is túl korán lettek elválasztva, keresi még őket.
2014. máj. 30. 22:48
 25/25 anonim válasza:

Nálunk is történt ilyen, kicsit korai volt a leválasztás. Nekem állatorvos mondta, így elhittem neki...

Először elvittük állatorvoshoz (egy másikhoz), mint ahogy említette az egyik előző hozzászóló, begyulladt a tejtől az egyik emlő, az fájt neki. Sajnos kívülről nem látszott ez, ezért nem jöttünk rá hamarabb.

Aztán visszakértük az egyik cicát "kölcsönbe", utána pár hét alatt rendeződött minden.

2014. máj. 31. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!