Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Amióta örökbe adtuk a kölykeit...

Amióta örökbe adtuk a kölykeit azóta keservesen nyávog, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
1 éves cicám kölykeit majdnem 1 hete örökbe adtuk, azóta nem birunk a macskával. Folyamatosan nyávog, de nem egyszerűen, úgy mintha nyúznák, éjszaka nem hagy aludni, ha kirakjuk az udvarra akkor az ablak alatt nyávog és a redőnyre mászik, nappal is folyamatosan az ajtóba nyávog, kibirhatatlan és egyszerüen nem tudunk vele mit csinálni. Valakinek van valami tippje?

#macska #kölyök #nyàvogás
2014. máj. 29. 17:26
1 2 3
 11/25 sippara ***** válasza:
62%
Igen... tudod egy két éves gyerek is tud már általában önállóan enni-inni, mégse rugdaljuk ki őket, hogy keressenek albérletet ;) Van erre egyébként törvény is, meg sok minden más, amit tudnál, ha érdekelt volna a saját, """szeretett""" háziállatod élete, hogy rá szánj öt percet egy google keresésre.
2014. máj. 29. 18:20
 12/25 anonim ***** válasza:
Minősít téged az,amit tettél a macskáddal.Még vemhesen is lehetett volna ivartalaníttatni.
2014. máj. 29. 18:23
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom, még nem kerültél régebben ilyen helyzetbe. Lehet, hogy a gugli ezt írja, és persze igaz is, de nem okoztál volna megrázkódtatást az anyacicának, ha egy picit mellette hagysz kb 9-10 hetes koráig. Nem a kicsikről van szó, hanem a mamáról, neki még szüksége lett volna legalább az egyikükre. Ha pár napon belül nem nyugszik meg, akkor tényleg érdemes lenne kicsit visszakérni az egyik kölyköt, vagy fedeztetni ismét.
2014. máj. 29. 18:40
 14/25 A kérdező kommentje:
Èn a macskát nwm hasonlitanám a gyerekhez, én a gyerekemet nem fogom soha oda adni senkiek, viszont egy macskának ez a sorsa, nem vagyok megszállott macskatenyésztő, hogy 20 macska rohangáljon az udvarban. Ès igenis szeretem a macskámat, nem tudom ki vagy te hogy ezt megkérdőjelezd... Nem igaz hogy nem tud némelyikötök normálisan válaszolni!
2014. máj. 29. 18:55
 15/25 sippara ***** válasza:
66%

"én a gyerekemet nem fogom soha oda adni senkiek"

Huhh, hála az égnek, akkor legalább állatként nem vagy selejtes, ha a saját kölyköddel csak-csak foglalkoznál. Akár még egy google keresést is megérne szülés előtt? :)

"nem vagyok megszállott macskatenyésztő, hogy 20 macska rohangáljon az udvarban."

Viszont újfent rengeteget elmond rólad, hogy vagy orvoshoz se kerül a macska bármi baja van és ellik össze-vissza, vagy megszállott macskatenyésztő az ember... egyre kevésbé akarlak megismerni.

"Ès igenis szeretem a macskámat, nem tudom ki vagy te hogy ezt megkérdőjelezd..."

Nem kell megkérdőjeleznem, mindaz, amit eddig írtál, tökéletesen elég volt, hogy ne csak megkérdőjelezze, de rögtön cáfolja is helyettem.

2014. máj. 29. 19:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Tenyésztő tényleg nem vagy,ahhoz nálad komolyabb emberekre van szükség.Felelőtlen szaporító viszont igen.Ha nem lesz ivartalanítva a macskák,hamarosan 20 macska szaladgál majd az udvar ódon.Most szerencséd volt a kiscicákkal,de nem valószínű,hogy mindig az lesz.
2014. máj. 29. 19:17
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
A macskának sem az a sorsa,hogy nemtörődöm,lusta,tudatlan ember agyonellesse.
2014. máj. 29. 19:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Most ellett elöször, nem fog többet elleni, azt javasolta a hölgy akitől hoztam hogy legalább egy ellést várjak meg. Arra is rájöttem hogy ide sem fogok írni többet mert nem normális paraszt emberek járnak ide akik csak akkor érzik jól magukát ha támadnak...

Jah... És elhiheted hogy én sem akarok meg ismerni egy ilyen emberfajt mint te vagy, elmehetsz a sunyiba is felőllem, kettönk közül te vagy az állat...

2014. máj. 29. 19:23
 19/25 sippara ***** válasza:
46%

"Most ellett elöször, nem fog többet elleni, azt javasolta a hölgy akitől hoztam hogy legalább egy ellést várjak meg."

Azt a rohadt :O komolyan egy egész év alatt nem sikerült SEMMIT olvasnod macska témában? SEMMIT? nem jártatok állatorvosnál, nem kerestél rá google-ön, hogy "macska", vagy "macska tartása", vagy "macska vemhesség"??? Jézusom, az én pofámról szakad le a bőr helyetted.

" És elhiheted hogy én sem akarok meg ismerni egy ilyen emberfajt mint te vagy"

Egy egész FAJ vagyok??? Wooow, rögtön be is jegyeztetem magam... hol kell az ilyesmit intézni? Mondjuk rögtön veszélyeztetett faj is vagyok, mert csak egy van belőlem :( francba :(

"kettönk közül te vagy az állat"

Téged valóban nem mondanálak állatnak. Tudod az állatok megfelelően bánnak, törődnek azokkal, akikért felelősséget vállalnak. Ez rólad nem mondható el.

2014. máj. 29. 19:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Na látod ez a baj hogy mielőtt állatot tartasz nem tájékozódsz.

1., Legkorábban is 8 hetesen választjuk el a kölyköket, de a javasolt idő a 10-12 hetes kor. Ez a hat hetesen válasszuk el szöveg tipikusan azoktól származik akiknek a macskája nem kívánt kölyköket hoz a világra és jaj gyorsan-gyorsan szabaduljunk meg tőlük.

2., Az ivartalanítást célszerű minél előbb, még mielőtt a cica nemi hormonokat kezdene el termelni, a műtétet elvégezni.

[link]

[link]

2014. máj. 29. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!