1/23 anonim válasza:
Jaj légyszi ne legyen több ilyen kérdés mert minden kislány kirakja ide a cicáját :D Nem tom miért zavar, valószínűleg csak szeretek kötekedni :D
2/23 anonim válasza:
Szerintem ritka szép. Szürke bunda és fekete orr... Nagyon szép, az előbb meg volt pont ennek az ellentétje, egy hófehér cica rózsaszín orral, az is nagyon szép volt.
5/23 anonim válasza:
jajj, de édesen dagadt!
Az előbb tényleg pont ennek az ellentetje volt itt, az én cicám!
De a tied se semmi! Aranyos, kövér, buta arcú, érdeklődő tekintetű... Imádom az ilyen cicákat!
7/23 anonim válasza:
buta arcú érdeklődö?? XD kedves vagy :D
amúgy én rühellem a macskákat, szóval nekem semmi aranyos nincs benne...
8/23 anonim válasza:
Ja, nehogy komolyan vedd a buta arcút! Imádom piszkálni a cicákat meg a kutyákat, és szinte mindegyikre ezt mondom!
9/23 anonim válasza:
Nagyon aranyos, bár nekem minden cica aranyos...:)
10/23 anonim válasza:
jajj az az édes pofija! és ahogy néz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!