Miért dagasztanak/gyurmálnak a macskák?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 22:09
1/15 anonim válasza:
Nagyon hasznos munkaerő tudna lenni egy macsek mikor a pizzatésztát dagasztom,gyúrom..:D
2/15 anonim válasza:
Mert az olyan jó. Próbáld ki te is.:D
3/15 anonim válasza:
Ösztönös, mert mikor picik, az anyukájuk emlőivel is ugyanezt teszik, így biztosítják a bővebb, folyamatos tejáramlást; és ez a "gyurmázás" megmarad felnőttmacska korukban is. Éveken át volt több macskám is. Ismerem őket. Most kutyám van. BUÉK!
4/15 anonim válasza:
Bírom mikor "gyurmáznak" tök cukik :D
5/15 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy ez oda vezethető vissza, amikor még szoptak, és a kis mancsukkal nyomkodták az anyjuk mellét, hogy jobban jöjjön a tej. Talán ilyenkor szeretetre, gyengédségre vágynak.
6/15 anonim válasza:
Harmadiknak és utolsónak van igaza. :) Enyémek is csinálják, sőt volt olyan cicám is akit 3 testvérével együtt 2 hetes kora óta neveltem (mivel az anyukájuk nem jött többet haza), és anyukájának tekintett, és mikor nagyobb lett, és magamhoz vettem, akkor elkezdte így gyurmálni a hasamat. :D Annyira aranyos volt. Sajnos utoljára 2008 áprilisában láttam, mert eltűnt :S :S
7/15 anonim válasza:
olyankor nagyon jól érzik magukat
8/15 anonim válasza:
Plusz ezzel megjelölnek téged. :)
Édes kis állatkák. :)
9/15 anonim válasza:
Vegyétek meg a mostani heti kiskegyedet abban van egy csomó macsekszkásról íródott cikk:)))
Nem vicc!!!
10/15 anonim válasza:
Az enyém is szokta csinálni (8 éves.)
Ilyenkor arra gondolok, hogy korán történt meg az elválasztás a mamájától és a testvérkéitől.
Úgy tűnik, a mai napig megsínyli a hiányukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!