21/41 anonim válasza:
irtó cukii.én is elfogadnak egy ilyet.:D
22/41 anonim válasza:
fehér :D
amúgy aranyos nagyon :)
23/41 anonim válasza:
Kérdezd meg a szomszédod...a hülyeségeidet tarts meg másnak.
Amúgy aranyos.
24/41 A kérdező kommentje:
22:33-as nem értelek.
2009. dec. 29. 22:33
25/41 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szép cica. Nekemiskellegyilyen :D:D De már van sok:) És tök aranyos :)
26/41 anonim válasza:
Az előző író valószínűleg azt akarta kifejezni, hogy jobbszeretné, ha ez az oldal színvonalasabb kérdéseket tartalmazna.
Amúgy semmi baj veled csak ez így nem egy "Gyakori Kérdés" :)
Mindenesetre, ha bármi probléma van a cicával kapcsolatban, akkor bátran kérdezz az oldalon.
27/41 anonim válasza:
szerintem gyönyörű!! nekünk is ilyen volt, ugyanilyen, csak az egyik szeme kék volt. és süket. a tiétek nem süket? fehér macskáknál ez gyakori
28/41 anonim válasza:
Tündéri:) Az én cicám teljesen ugyanígy néz ki, csak lány. Ja és ő is utcáról költözött hozzám.
29/41 A kérdező kommentje:
Sárga szeme van, és nem süket. Jobban mondva alkalmi süket. Csak azt hallja meg, amit akar.
2009. dec. 29. 22:44
30/41 anonim válasza:
Nem alkalmi süket, csak szelektív a hallása. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!