Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baj lehet? ( egy brit...

Eper. kérdése:

Mi baj lehet? ( egy brit cicáról lenne szó)

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a cicám közérzete ,egész nap csak alszik és nem is akar enni és inni sem. 11 fele habosat hányt ( de nagyon nagyon minimális mennyiségűt) a mérgezést kizárom mert lakásban tartott cica, és nincs semmi olyan dolog ami veszélyes lenne rá. Mi baj lehet? :S
2011. okt. 23. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet valami vírus lappang benne.Vagy talán a gyomrát rontotta el.Kérdezd meg az állatorvost.Ő biztos tudna tanácsot adni.Jobbulást a cicának!
2011. okt. 23. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy szőrcsomó van a gyomrában.ezért jó a macskafű benti cicáknak. a fű meghánytatja őket, is kijön a szőr is.

egyébként a cicáknál van ilyen, hogy 1-2 napig nem esznek, hánynak egyet, aztán a következő nap minden rendben.

azért, ha holnapp is gubbaszt, hány, akkor muszáj lesz, hogy orvos lássa.

3/8 anonim ***** válasza:
100%
az állatorvos nem tudta megmondani?
 4/8 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképpen orvoshoz visszük ha nem lesz jobban! Azt ajánlották ,hogy adjak neki tejet ,de nem merek mert ha az még hasmenést is okoz neki.....Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 23. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:

ha vizet sem iszik, akkor könnyen kiszáradhat, szóval inkább nézesd meg orvossal.

én fecskendővel nyomtam a cica szájába a vizet, mert nem akart tálkából ínni, és azt mondta a doki, nagyon jól tettem mert kiszáradt volna.

az étel nem olyan fontos, mint a folyadék, ami akár életmentő is lehet...

2011. okt. 23. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Fecskendővel nekem is sikerült valamennyit itatnom vele .
2011. okt. 23. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fecskendővel itatod,tegyél bele egy kis cukrot.ez segít neki,hogy ne vigye le a vércukorszintjét.Persze ha nincs étvágya a cicának.Nekem az orvos tanácsolta ezt,mikor beteg volt a cicám.
2011. okt. 23. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
az nagyon jó, ha fecskendővel vizet tudsz neki adni. igaz én is birkóztam a cicával, de muszáj volt.
2011. okt. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!