El tudná valaki nekem árulni milyen macskafajta a friskies reklámban a vörös?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:13
12/30 anonim válasza:
A whiskas-os pedig "cirmos brit rövidszőrű".
Vityu
13/30 anonim válasza:
Na jól van, már én is keverek... :-)
Szóval a whiskas-os "ezüst klasszikus (márványozott) cirmos brit rövidszőrű"
A friskies-eshez is hozzá kell tennem, hogy vörös (márványozott)..
Így teljes.
Vityu
14/30 anonim válasza:
A whiskasos Toyger. Macsekkönyvben néztem. :D
15/30 anonim válasza:
Nem. A toyger amikor vörös/világosbarna alapon vannak fekete cirmos minták, savannah vagy pöttyös mintázat.
Ami a whiskasban van az egy brit rövidszőrű cirmos mintázattal. Náluk csak ez a mintázat elfogadott (ebben az ezüstszürke szinben) nincs is másmilyen.
A friskieses mivel rajzolt nem eldönthető. Lehet hogy egy vörös brit rövidszőrű esetleg egy keverék házi cica ihlette.
16/30 anonim válasza:
17/30 anonim válasza:
Mindjárt kaptok egy képet, (em elektronikus macskakönyv :D , le lehet tölteni, a hátulján a sztori tökjó:D) van ezüstszürke alapon is.
19/30 anonim válasza:
Painttal húztam körbe, szóval elég béna lett. :D Majd legközelebb photoshoppal..
20/30 anonim válasza:
Em ha kell, akkor megmutatom az egész oldalat, egyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!