Kezdőoldal » Állatok » Macskák » El tudná valaki nekem árulni...

El tudná valaki nekem árulni milyen macskafajta a friskies reklámban a vörös?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%

Az rajzolva van :)

De amugy sima keverék. házimacska. Lehetett az alapja.

2009. dec. 29. 15:15
 2/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is sima házi macska.De lehet hogy brit rövidszőrű.
2009. dec. 29. 15:29
 3/30 A kérdező kommentje:
jájj azt mindjá gondoltam hogy az rajzolva van de a reklámban van elö is s az erdekelne h milyen noooo segitsetek már
2009. dec. 29. 15:55
 4/30 anonim ***** válasza:
mondom keverék házimacska...az egy fajta.
2009. dec. 29. 16:53
 5/30 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Megnéztem neked a "nagykönyvben" és 1 vöröset találtam, mégpedig a "cirmos brit rövidszőrű"-t.

Vityu

2009. dec. 29. 17:50
 6/30 anonim ***** válasza:
Sima házi vörös - azok ténmyleg jó nagyra nőnek azt szeretem bennük. :D
2009. dec. 29. 18:33
 7/30 A kérdező kommentje:
vityu köszönöm szepen!!!!
2009. dec. 29. 18:51
 8/30 anonim ***** válasza:
Hát ha arra a téli reklámra gondolsz, akkor az a cica nagyon nem vörös XD Cirmosnak mondják egyébként, és TOYGER (tigrismacska) a nevük. De a sima házi cicuk is szoktak ilyenek lenni. Nekem van egy az egyben pont ilyen cicám, tényleg még a pofijuk formája is egyezik, csak egy árnyalattal sötétebb a szőre. Tigrisnek neveztem el, de nem ritkán hivom Reklámcicának. :) És imádom, tök puha bundija van, és imádom magamhoz szorítani, s átölelni. :) [ő nem rajong érte]
2009. dec. 29. 22:01
 9/30 anonim ***** válasza:

jajj, sorry most veszem észre, h Friskies reklámosra gondolsz, én pedig Whiskasosat mondtam :D :D Akkor lehet, h a brit rövidszőrű, de volt ilyen cicánk [sajnos nyáron öregségben elpusztul :S] , aki házi cica volt.

Még1x sorry

2009. dec. 29. 22:10
 10/30 anonim ***** válasza:
Em csak arra koncentráltam, h vörös, és nekem ebből a whiskasos jött le, mert a cirmost is sokan keverik a vörössel. :D
2009. dec. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!