Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nálatok hogy zajlott a cicátok...

Nálatok hogy zajlott a cicátok vemhessége, ellése?

Figyelt kérdés

A mi cicánk 9 hónap körüli, vemhes (először), körülbelül fél időben van (~30 nap). Azt szeretném tudni, hogy ti ilyenkor milyen plusz ételt adtok a ti cicátoknak? Valamint az ellés hogyan zajlott le: észre se vettétek csak hogy már ott vannak a picik, vagy álatorvost kellett hívni? Akinek születtek már kiscicái és írna nagyon jó lenne!:D

Segítőkész, értelmes válaszokat várok. A cicámnak nagyon jó élete és szerető családja van, és ha megszülettek a picik, ivartalanítjuk. A válaszokat köszönöm!

#etetés #macska vemhesség kiscica #cica ellés
2014. máj. 6. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Menhelyen dolgoztam és önkéntes vagyok jelenleg is,úgyhogy várjuk sok szeretettel a hatalmas felelősséggel megáldott újabb szaporulatot tőled is,te minősíthetetlenül sötét "ember"..Komolyan ennyire önző ember vagy?

Vagy a mentális képességeidet haladja meg az a több ezer kidobott KISCICA ténye,hogy még te is a világra juttatsz DIREKT még egy alom szerencsétlen kiscicát?

Mondjuk még a gombot is kár érted koptatni,mert sajnos ahhoz az értelmi képességeid túl alacsonyan vannak,hogy fel is fogd amiről minden állatvédő,vagy csak állatbarát prédikál.

És az egy éves macskának is leáll a fejlődése,ha ilyen fiatalon hagyják,hogy megszüljön...De látom a biológia órák is kimaradtak,csak legalább a vemhesség előtt vetted volna a fáradságot és kérdeztél volna meg egy állatorvost a hülye ötletedről...biztos megdicsért volna ;)

2014. máj. 6. 21:48
 12/17 A kérdező kommentje:
21.48: Te iszonyú rosszindulatú és nem mellesleg fogyatékos vagy. Nem is válaszolok neked, semmi közöd se hozzám, se a cicámhoz, se a kicsikhez. Takarítsd el innét magad, senki sem kiváncsi rád. -.-"
2014. máj. 6. 23:22
 13/17 Katica71 ***** válasza:
Szia, mi ujság cicafronton? Az enyém a terhessége alatt rengeteget evett, annyit, hogy majd szétpattant:)Tiéd is? Elhúzúdó szülés létezik macskáknál, tényleg igaz, hogy néha sokáig tart a szülés, de szerintem a legtöbb esetben nem húzódik 2 napig. Túl vagyunk (mármint a macskánk) az ivartalanításon, sokkal bújósabb és kedvesebb lett:) Szorítok nektek, bár biztos vagyok benne, hogy a cica lezseren viseli a dolgokat és ha eljön az ideje, fogja tudni, mi a dolga:)Minket is az idegbaj kerülgetett...
2014. máj. 10. 18:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Katica! Reggel eltűnt a macska, nem jött enni, kerestük, de nem találtuk. Aztán ugye rohanás munkába-egyetemre, ki hova. Hazaértem délután, és jött velem szembe diadalittasan a cicánk, majd be a fészerbe, követtem, és ott volt 3 gyönyörű kis cicus:D Egy olyan cirmos mint az anyukája, kettő pedig fekete csak a lábacskájuk fehér (gondolom az apára hasonlítanak:D). Gyönyörűek. A huzat miatt behoztuk őket, persze nem értünk hozzá egyikőjükhöz sem, nehogy baj legyen belőle. Azóta szépen alszanak mind a négyen, néha nyüszögnek, de jól vannak:)

Igen amugy az anya cica nagyon sokat evett, szárazat-konzervet kapott, majdnem olyan mennyiségben mint a kutyánk, állandóan éhes volt, kunyerált, felmászott az asztalra, ránk, ha kaját látott:D

Most délután is megevett majdnem egy egész konzervet.

Na szóval jól vagyunk :D

2014. máj. 13. 18:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Nos te névtelen válaszolgatós akárki. Nem érdekel, hogy menhelyen dolgoztál, vagy sem, nem érdekel mit gondolsz, nem érdekel hogy szerinted mit kéne csinálnom, nem érdekel a véleményed semmiről az égvilágon, nem ér-de-kel. Ha mégis tovább cseszegetsz, le tudlak sajnálni, őszintén, hogy a szegény életed nyomorúságát rajtam akarod letölteni. :)

A cicák jól vannak, hiába jósoltad az ellenkezőjét. :)

Az meg, hogy ha valaki megmondja neked a magáét és te egyből taknyosnak nézed:D háát gratulálok. Mellesleg szeretnék 16 lenni, vagy még inkább 15, de ez sajnos nem lehetséges már.

A tiszteletet pedig azoknak adom meg akik kiérdemlik. Te nagyon nem tartozol ebbe a csoportba. Ha tovább válaszolgatsz azzal csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítod ki, miszerint szövegértésből nulla vagy, valamint hogy a szociális képességed megrekedt egy gorilla szintjén aki addig veri a mellkasát amíg nem bizonyítja azt h csak neki lehet igaza.

Ne vergődj. Köszi!

2014. máj. 13. 19:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez itt az ÉN kérdésem még mindig, nem értem mit akarsz még itt. Ha lehetne törölném is a kérdést, semmi értelme a te vergődésedet itt tárolni..

Az meg hogy személyeskedsz.. már ne is haragudj :D Én is tudnálak jellemezni az írásod alapján, mondjuk mint nagypofájú infantilis nyughatatlan intoleráns unintelligens fosdarabka, de nem teszem. :) A tisztelet és a szám nagysága pedig rám tartozik ;)

És még egyszer elmondom: ne vergődj. Menj írd vki másnak h ivartalanítsa a macskáját vagy ugorj egy szippantós autó elé és üttesd el magad, nem érdekel:D A vitát itt lezárom. Köszi, puszi!

2014. máj. 13. 20:40
 17/17 Katica71 ***** válasza:
49%
Gratulálok a cuki cicákhoz, örülök, hogy minden rendben van:-) A "kismama" megoldotta a dolgokat amúgy talpraesett cicásan. Amúgy a mi cicánk is cirmos:-)
2014. máj. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!