Nálatok hogy zajlott a cicátok vemhessége, ellése?
A mi cicánk 9 hónap körüli, vemhes (először), körülbelül fél időben van (~30 nap). Azt szeretném tudni, hogy ti ilyenkor milyen plusz ételt adtok a ti cicátoknak? Valamint az ellés hogyan zajlott le: észre se vettétek csak hogy már ott vannak a picik, vagy álatorvost kellett hívni? Akinek születtek már kiscicái és írna nagyon jó lenne!:D
Segítőkész, értelmes válaszokat várok. A cicámnak nagyon jó élete és szerető családja van, és ha megszülettek a picik, ivartalanítjuk. A válaszokat köszönöm!
És ez mennyiben is válasz a kérdéseimre?-.- Nem azért lesznek kiscicái a mienknek mert leszarjuk, hanem mert szeretnénk. És írtam, hogy ezután ivartalanítva lesz.
Ez a válasz OFF volt.
Szeretnétek?
MINEK?
Hány TONNA kiscicát kértek? A pár napostól a pár hónaposig tudok adni bármelyik menhelyről kb.
Egyébként,baromira szerető család lehettek,ha a 9 hónaposa (gyakorlatilag kölyök) macskátokat hagyjátok elleni.
Ha a 12 éves húgod teherbe esne,azt is hagynátok,hogy megszüljön,mert babázni akartok??
Hol van a mai "modern" emberekben a felelősség?....
14.38: örülök, hogy megúszták:)
16.47: igen az orvost értesíteni fogjuk, nemcsak h megvizsgálja az anyukát, hanem a piciknek kell majd féregtelenítés, oltás, stb.
16.50: már vártam a menhelyes kommentet:D Egyébként írtam, hogy nem 9 hónapos hanem már kb egy éves. És csak h tudd, eddig csak utcáról vagy túlzsúfolt családoktól befogadott cicáink voltak. A felelősség meg nem ott kezdődik, hogy ugatsz gyakorikérdések.hu-n, hanem h elmész és örökbe fogadsz te egy tonna kismacskát. hajrá.
Katica71: majd megírom hányan lettek :) Örülök h nálatok simán zajlottak az ellések:D
És amugy ez volt kb az első dolog amit leszögeztünk a családdal, hogy ha megvannak a picik, akkor ivartalanítjuk már az első fialás után. De ezek szerint 3tól se lett baja? nagyon sok marhaságot olvastam ugyanis:D
Katica71:
Remélem itt leszek, ha megindul a szülés, izgulok, hogy baja lehet. Annak ellenére h azt olvastam h minden 100. ellés problémás csak..
4-5 óra egyébként reálisnak hangzik, bár gondolom ez is változó, hallottam olyat h 2 napig ellett egy macska :O Engem addig szétszedne az ideg h valami nem jól megy.. Izgulás van na :D Már attól lázba jövünk a családdal ha látjuk h rugdossák a kicsik a hasát a maminak belülről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!