A cicának lehet adni gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Ha igen melyiket?2009. dec. 25. 14:11
1/8 anonim válasza:
a cica ragadozó nem eszik gyümölcsöt.
2/8 anonim válasza:
nem szeretik a cicák a gyümölcsöt :) Zöldséget szokott enni az enyém (vörös káposztát, karalábét, meg ilyeneket) szerintem azt megeszi minden macska :)
3/8 anonim válasza:
Kínáld meg valamelyikkel, majd kiderül! Az én macsekom megeszi a levesben főtt répát, karalábét, krumplit. De volt az ismeretségi körömben olyan jószág is amelyik a nyers uborkát, krumplit, c vitamint is megette!!!
4/8 anonim válasza:
az én cicámnak a kedvenc kajája a csupasz kenyér és a főtt kukorica!:)
5/8 anonim válasza:
Van amelyik szereti, nagyon is. Az enyém eszik banánt, epret, málnát stb. Még a citrus féléket is megeszi, csak meg kell hámozni, és várni egy kicsit, hogy a nagyon erős illóolaj elillanjon. Ha kér, adhatsz neki, lehet szereti.
6/8 anonim válasza:
Liza cicám szereti a szőlőt és a krumplihéjat. Bár az utóbbit nem szívesen hagyom, hogy egye, mert a macskák gyomrának, nem tesz jót a krumpli.
7/8 anonim válasza:
Az én cicám is imádja a gyümölcsöket, de az zöldségeket is. Amire nagyon cuppan az a mézeskalács pl :)
8/8 anonim válasza:
Üsd be a youtubon: Fibi&Figo! Láthatod, hogy a cicáim imádják a sárgadinnyét! Pedig ők is ragadozók... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!