Van olyan itt, aki prémium táppal eteti a macsekját?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 15:39
1/12 anonim válasza:
Az én cicám száraztápból csak a hill'st kapja és mellé alutasakos kaját mivel csak keveset eszik nekem ez gazdaságosabb de ebből is a prémium minőségüt etetem vele
3/12 anonim válasza:
Én Purina One-nal etetem, az is prémium
4/12 anonim válasza:
Igen, én azzal etetem, mert a betegsége miatt csak speciális gyógytápot ehet, ilyen pedig csak prémium minőségben van.
5/12 A kérdező kommentje:
a purina one tudtommal közép-kategóriás, csak a külseje tűnik prémiumnak.
2009. dec. 24. 00:12
6/12 anonim válasza:
Így van, a Purina nem prémium táp.
7/12 dóriyyi válasza:
De ha elolvastátok ugyanaz van benne, mint a prémiumba. Ráadásul az ára is ugyanolyan, mint a prémiumnak.
8/12 A kérdező kommentje:
2009. dec. 24. 15:31
9/12 anonim válasza:
Az ára pedig nagyon nem ugyanaz, a prémium száraz táp a cicámnak 400g több mint 1000 forint, a szószos pedig 80g 300 körül van...
10/12 anonim válasza:
igen én. de ez nem a nagy átlag ha arra vagy kíváncsi.
Amikor először olvastam ezt azthittem hogy mindenki ezzel etet mert olyan sokan írták. aztán rájöttem hogy itt egy állandó közösség van, akik írogatnak de azonkívül még többmillió macska van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!