Mit szól a cicátok a karácsonyfához?
Figyelt kérdés
Az enyém most látja elösször és nagyon tetszik neki, fofozza,harapja,tépi :D2009. dec. 23. 13:52
1/21 anonim válasza:
imádja :)
pofozza a diszeket stb :D
pár éve arra ébredtek édesanyámék h a macska futkározik a szobában és vonszolja maga után a fát :D
2/21 A kérdező kommentje:
Jaj de édes lehetett :D
2009. dec. 23. 13:59
3/21 anonim válasza:
Az én cicusom szereti.Alábújik nézegeti szagolgatja harapdálja a díszeket és megakarja enni a tüskéket(persze azt nem hagyom neki).:)
4/21 anonim válasza:
Nálunk tavaly drága édes macsekom felborította a fát és eltörte az összes díszt! Inkább az a kérdés,hogy mit szólok én a macsekhoz karácsonykor :D
5/21 anonim válasza:
A mi macskáink nyolcéves "vénségek", és imádnak alábújni - a fa egy asztalon van, szóval a lelógó terítő, az asztal alá mennek be -, ha beszabadulhatnak a házba. Így aztán csak felügyelettel engedjük őket, mert félünk, hogy szétszednek, leborítanak mindent. A fényes gömböket, csillogó kis lógó dolgokat imádják, az orrukba bökő tűleveleket már kevésbé, szerencsére.
6/21 anonim válasza:
az én macskám mindig letépkedi a szaloncukrokat a fáról kutyám meg megeszi xD
7/21 anonim válasza:
mi mindig teszünk neki a fa alá egy kis finomságot!!
8/21 anonim válasza:
Ajandekosat jatszik egesz nap, ami azt jelenti, hogy nem lehet kihuzni ot a fa alol. Neha olyan ersen mozgatja, hogy majdnem felborul :)
Zabalnivalo.
9/21 A kérdező kommentje:
^^
2009. dec. 23. 17:44
10/21 anonim válasza:
Még nincs felállítva a fa, de amilyen játékos a cicám, biztos pofozgatni fogja a díszeket. ^^ Majd megírom mit csinált vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!