Szokott ilyet? Illetve hasonlót a cicátok?
Figyelt kérdés
Viccesebb dolgokra gondolok. A mi cicunk pl. reggelente teljesen be van zsongva, a farkát harang alakban befeszíti, a füleit hátracsapja, a nyelve kilóg, a pupillái kitágulnak, és ha mindez nem lenne elég sréhen ugrál -illetve a macska áll sréhen, és egyenes vonalban ugrál előre mind a négy lábán egyszerre- és mind ehhez még makog is közben. Néha a lábai megcsúsznak a kövön, és tiszta erőből csapódik a falon. Néha teljesen kikészít ezzel, mert már levegőt nem kapok a röhögéstől... Különben olyan szegény mint egy rossz kutya. illetve jó kutya. vezényszóra leül -ez az én érdemem-, pitizik a kajáért -rendesen mint a kuyák, ez magától jött neki-, és visszahozza a labdát. ez egy szivagy laszi pici fekete, és imádja, de valahogy rájött, hogyha ott a laszti is meg mi is, akkor eldöbjuk neki. mostanában nem várja meg amig egy légtérbe kerülünk, inkább fogja, és a szájában odacipeli a lasztit nekünk, és várja hogy eldobjuk. aztán megint jön vele vissza. tök kész a kis hercegnőm!!2009. dec. 23. 13:40
1/9 anonim válasza:
Szokott ilyent az enyém is , meg néha ugatni is próbál :)
Kölyök korában kutya mellett volt sokáig, albérletben laktunk.
2/9 A kérdező kommentje:
aha, értem! cuki lehet. köszi!
2009. dec. 23. 19:38
3/9 anonim válasza:
Az én cicám néha megőrül és a farkát kezdi el kergetni! Utá
na rohan egy pár kört a lakásban! :)
4/9 anonim válasza:
:)fain lehet:)az én cicám szotyit szokott enni ,nem akárhogy mert a belsejét nem eszi meg csak a héját:)nincs probléma a gyomrával:)egyik nap adtam neki mogyorót :)nevettem aztis elkezdte héjastól ropoogtatni:)am kis kényes a macsekom radiűtor mellett alszik,különc a többitől,Imádom:)
5/9 A kérdező kommentje:
aham, mindegyik cicus édes lehet! köszi a válaszokat!
2009. dec. 27. 21:24
6/9 anonim válasza:
:) A mamám macskája mindig kitalál valami marhaságot,pl.:kinyújtja a nyelvét,ráül a bicikliülésre,a kertben a sütőtökre,a szobamérlegre,stb...:)
7/9 anonim válasza:
Az én cicám amikor kicsi volt állandóan a hűtőmágneseket szedte le a hűtőről,felmászott a karácsonyfára,a fogával kapaszkodva lógott az asztalterítő sarkán... stb.., de 1éves korára kinőtte az öszes hülyeségét:)
8/9 anonim válasza:
Ilyenre gondols? http://www.youtube.com/user/rampez#p/a/u/0/5l_nZHVotvU
ja és sréhen is púpos háttal szokott támadás előtt.
9/9 A kérdező kommentje:
jajj. ez nagyon édes!! köszii
2010. jan. 1. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!