Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Bővebben lent.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy osztálytársamtól egy felnőtt fekete lány cicát. Mivel még nem mertem az udvaron elengedni levittem a picébe kialakítottam neki egy fekvőhelyet(kartondoboz(amibe el lett hozva)+ rongyok) de amint elengedtem a picébe elbújt. Azóta már megatláltam próbáltam csalogatni de nem jött. hagytam lent neki tápot és tejet is. Mit csináljak h megszeressen. Vagy még megvan ijedve és azért nem jön oda hozzám? köszönöm a válaszokat!!
2009. dec. 22. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

legyél türelmes minimum 2 hét hogy ne fusson el ha a közelébe mész.

nagyon félhet szegényke de csak türelem és megszelídül

türelem..

2009. dec. 22. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Eddig voltak gazdái, akik gondoskodtak róla?

Ha igen, akkor nem lesz nehéz dolgod, csak légy hozzá türelmes, még fél, hisz idegen a környezet éste is!

Gondolom azért valamennyire játékos, mint minden cica. Készíts neki összegyűrt újságpapírból labdát, ha vanotthon felhasználható pamutgombolyag, akkor azzal tekerd be úgy, hogy ne látszon ki az újság. Adj neki ping-pong labdát, a mi cicáink imádták az ilyen játékokat. :)

Ja, ha a pamutost meg tudod csinálni, akkor azt kösd fel valamire úgy, hogy a talajtól 2-3cm-re lengjen a levegőben.

2009. dec. 22. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Lényeg,hogy megegye ,megigya amit adsz neki.Aztán majd megszelídül.De szerintem udvarra később se enged ki,mert elszökik.
2009. dec. 22. 16:57
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, most már odajön hozzám dorombol. Eddig a o.társam mamájánál volt 2 macskával az egyik a tesója volt, (a tesója most a barátnőmnél van mert neki adta) mikor engedjem ki az udvarra????
2009. dec. 22. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem merném kiengedni. Szerintem elszökne...
2010. júl. 18. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló.

köszönöm azért a választ de aggódni nem kell decmber óta megvan a macskám nincs semmi baja..eddig sohasem szökött el egy napra se:)) szerencsére.

2010. júl. 18. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!