Mi legyen a neve? ( több len )
A kinézetére, tulajdonságaira jellemző neveket találjatok ki, pl: Lusta, Dagi,Suhanc, stb. (a Csíkost nem ajánlom, szerintem lássátok el valami különlegesebb névvel :D)
De szabadjára engedheted a képzeletedet, és olyan hosszú neveket adhatsz a macskának, amiket ki sem lehet mondani. Ezek aztán úgyis lerövidülnek :)
A Zsebi szerintem nagyon aranyos név :)
A Négyszögletű kerek erdő című könyv szereplője Mikkamakka.
Amúgy nekem a Zsebi tetszik. Nekem van egy Ördögöm, akinek a beceneve Örci, Örcica (sima cirmos ivartalanított kandúr, rossz, mint az ördög), Van egy Picúrom, aki Királylány vagy Törpicúr (fehér-fekete foltos ivartalanított kislány, de olyan szép szabályos, majdhogynem szimetrikus mintával, nagyon kisnövésű), vagy egy Maszat, aki egyébként Moszat, Maszatelit, Moszka, Prücsök, Retkeske (fehér-fekete, de ő olyan összevissza mintás ivartalanított kandúr, akinek az orra olyan, mintha mocskos lenne) és van egy Pocakom, aki Pocó, Poci, Ducipoci (szürke cirmos ivartalanított kislány, aki a tányérját is megeszi és mindig dagi. :)
De majd úgyis megismeritek. Én is elneveztem mindegyiket előre, hát egyiknek sem maradt az a neve, amit adtam, a viselkedése változtatott a nevén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!