Pár nap mulva kapok egy vörös lány cicát. Ötleteket szeretnék hogy mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 18:43
3/9 yakumo18 válasza:
Én sosem bonyolítottam túl a dolgot ilyen téren.Az én cicám teknőctarka színű, és Cicuka a neve :)
Viszont van lent egy mindenki macskája kóbor cica aki vörös. Az idősek Tigrisnek hívják, én pedig Vörikének :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem amikor majd ott lesz veled a cica akkor egy idő után jön magától, hogy mi a tökéletes név neki. Az én cicámat Tonynak hívják, de később jött a Trütyi, mint második név, mert trüttyögve dorombol. :)
9/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet csak így megmondani. Idővel, ha megismered a cicát, jönni fog egy megfelelő név. A mi cicánk is egy ideig simán Cica, ill. Cila volt, mert nem tudtunk neki semmilyen nevet kitalálni. Aztán alakulgatott, és az lett a neve, hogy Patrícia. Vagyis Pati. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!