A macskám nem akar se enni se inni. Mit csináljak most?
Ha nem tudod elvinni orvoshoz, akkor kezdj el ásni. Sokáig úgy sem húzza.....
Egyébként akkor kérj részletfizetést, kölcsön. Mivel két napja nézed, ahogy - te írtad - ramaty állapotban van, csak gratulálni tudok.
Soha nem értettem, hogy miért van macskája ilyen embereknek. És a kajájára van pénzetek? Telefonra vagy számítógépre van pénzetek?
Ha ezekre van az állatorvosra is van. Komolyan, te nem sajnálod azt a szerencsétlen macskát?
Ha nincs akkor miért van macskád?
Nem tudom, mekkora a családotok, de esetleg ha azt mondod maminak, keresztanyunak, nagybácsinak, nagynéninek, uncsitesónak, anyunak, apunak, hogy szeretnéd megmenteni, ezért szeretnéd, ha a nyuszi idén korábban jönne és pénzt hozna? Szerintem nem mondanának nemet és 5000 ft-ot ha össze tudsz gyűjteni így, az már egész jó, lehet, hogy elég is lesz. Dokihoz meg odamész, boci szemek és előadod, hogy nincs sok pénzed, az is a húsvéti ajándékod, de szeretned mind a cicár költeni, segítsen, nézze meg. Normális doki nem fog nemet mondani. De kapd össze magad, mert a mai nap az utolsó, holnaptól a legtöbb helyen csak ügyelet lesz, szombad de. még néhol találsz dokit, de ügyeletben viszont feláras leyz minden kezelés, többet kell fizetned.
Ha viszont nincs más lehetőség, akkor inkább hívj egy cicamentőt, add oda nekik a cicát, majd ők kikezeltetik és ha egészséges lesz, keresnek neki egy olyan gazdit, aki el tudja látni rendesen. Ha nem tudod kezeltetni, vagy lemondasz róla és hagyod, hogy mással teljes élete legyen, vagy végignézed, ahogy elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!