Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért válogat? Mit csináljak...

Miért válogat? Mit csináljak hogy mást is egyen?

Figyelt kérdés
1 éves kandurcicám rettenetesen válogat.Csak Whiskast,és abbol is csak a csirkés változatot eszi meg.Régen nem csinálta ezt.Ha mást kap,napokig nem is eszik.
2009. dec. 21. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

2 eves kanduromnak ugyanez volt a baja, addig tudtam eljutni, hogy mar elfogadja a Purina one szaraz tapot, de a whiskas konzervert orjong. Egyre jobban csokkentem a whiskas adagjat es helyettesitem Purinaval.

Probald ki, biztos, hogy egeszsegesebb lesz, mint a whiskastol.

Kiprobaltam, hogy csak Purinat kap, de a harmadik nap utan ehsegsztrajkba kezdett es mindenhova nyavogva kovetett amig nem kapott egy kis whiskast.

2009. dec. 21. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Állítólag(nem tudom,igaz-e)ezekben a közértben kapható kajákban olyan anyag van,amire rászokik az állat.
2009. dec. 21. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
közértben? Minden kaját boltban veszel. Állítlag csak a whiskasra szoknak rá, abban vannak izfokozók. folyamatosan egyre nagyobb adagokat keverj össze a következő táppal ez szokott sikerülni.
2009. dec. 21. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! És husit nem próbáltál még neki adni? Persze nem az ilyen panírozott fagyasztott sajttal töltött pulykamellet, hanem lehet kapni nyesedékből darált húst, vagy akár sima nyesedéket is, az a legegészségesebb, hiszen ilyenkor normális húst eszik, nem kutyult vackot. A macska "alapjáraton" ragadozó, így a legjobb neki ha husit eszik. Szerintem kizárt, hogy azt ne enné meg. Szerintem még olcsóbb is, mint a whiskas, és ugye ezerszer jobb étel. Ha megszereti a húst, utána szerintem adhatsz neki más tápokat is, el fogja fogadni, mert azzal leszokik a whiskasról :)
2009. dec. 21. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
De adtam naki már azt is,fözve,sütve,nyersen,de nincs oda érte.Egyedül sütve evett belöle,de nagyon keveset.Lehet hogy egyszerüen csak finnyás... xD
2009. dec. 22. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom az a baj ha a cicák csak ugyanarra az ételre vannak szoktatva a mást pl:nem márkásat már nem is eszik meg az én cicám csak a márkásakat eszi meg de ő azokból mindegyiket,nem tudom hogy jó ötlet e hogyha kiraksz a cicád elé házi kosztot és raksz hozzá egy kis whiskas csirkés változatot akkor talán meg fogja enni
2009. dec. 31. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én macskám csak a száraztápot eszi meg és a tonhalkonzervet.Az ég világon semmi mást.De ez nem baj....
2010. jan. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!