Van egy cicám, aki nagyon válogat, csak tejet iszik. Mit csináljak vele?
1. tejet NE adj neki
2. gyenge vagy, és megsajnálod még mielőtt elérnéd a célod, az én cicáim is válogattak. 5 napig bírták, azóta úgy megeszik, amit eléjük teszek, mint a marha;)
23N
az én cicáim cicatejen nőttek fel,tehén és egyéb más tej szigorúan tilos!
az enyémek is finnyáskodtak,de 3 nap után ették a tápot
Adj neki tejet ha bírja ezt egy hülyeség h nem ihatnak tejet van amelyik fosik tőle az is ihat laktóz menteset, amelyiknek meg nincs baja az ihat simát is
Előbb-utóbb megéhezik, mjuk az sem mindegy h milyen kaját adsz neki, mert ha vmi tesco gazdaságos tápot próbálsz belediktálni akkor megértem h nem eszi
tegyél elé rendes kaját! hidd el ha éhes lesz megeszi. én is így csináltam. nem akart enni aztán rászoktam hogy csak reggel adok neki vmit és amíg azt nem eszi meg addig nem kap mást. most már mindent megeszik sőt most már nem csak reggel adok neki hanem este is csak kicsit és megeszi. amíg nem eszi meg addig ne adj neki semmit. legyél vele szigorúbb. leeht hogy szereted de akkor is muszáj nem engedékenynek lenned. olyan a cica mint az ember. a gyereket is szereti az anyja de néha szigorúnak kell lenni.
26 f
és van 2 lányom
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:51
így igaz, hát igen, az embereket könnyű behülyíteni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!