A macskámmal mi van?
Figyelt kérdés
Kerek a pupillája MINDIG, ha sötétbe van ha világosban, és sárgák a fogai.
Az orvos is azt mondja még ilyet nem látott mert a macskák szeme általában fehér. (Nem mintha ezzel segített volna)
2014. ápr. 12. 21:32
2/4 anonim válasza:
A sárga fogakat nem értem, mi azzal a baj? Az idősebb macskáknak sárgák a fogai, le kell szedetni a fogkövet és kész.
A pupilla viszont nagy bajt jelenthet, agyi, vagy szem probléma. Azt meg kellene nézetni egy másik orvossal. Ha nem szűkül be fényben a pupillája túl sok fény éri a szemét és idővel megvakulhat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most egy kicsit el kezdtem aggódni
2014. ápr. 13. 12:43
4/4 anonim válasza:
nem biztos, hogy nagy baja van, nekem is szinte mindig teljesen tág a pupillám, annyira, hogy nem is látszik, hogy egyébként kék. Kizárólag napfényben szűkül be valamennyire, de csak nagyon erős napfénynél, különben mindig hunyorognom kell. Az orvos nem mondott rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!