Mit csináljak a macskámmal?
3éves körüli fiú macska... Állandóan odapisil az előszobába... a cipőkhöz... De nem értem miért, mert ott van egy méterre tőle a tiszta alom... mit csináljak vele??
meg a másik, pofátlan.. de nagyon! felugrik a pultra a konyhában és beleeszik a kajába... nem értem miért csinálja, már többször is kikapott, de folytatja...
MIT TEGYEK VELE??? anyám már nagyon kivan... + a tesójával is (lány egykorú) állandóan verekszik, aki szintén pisil össze-vissza....
Ivaros teruletmegjeloles.
Az ivartalanitas segitene rajta. A pultra ugralas pedig neveles kerdese. Ha felugrik, szo nelkul lespricelni vizipisztolyal, lehetoleg anelkul, hogy "foglalkozznatok vele", hogy ne az tudatosuljon benne, hogy ti tiltjatok, hogy felmenjen, hanem az, hogy fent lenni a pulton, az negativ erzes.
(Ha nem akarjatok ivartalanitatni, akkor megoldas lehet, hogy az almot tavolabb rakjatok, illetve, a kaparofajat teszitek oda. De az ivertalanitas gyorsabb, hatekonyabb, egyszerubb. Es a macskank is jobb.)
Mikor lett ivartalanitatva?
Illetve, mindket macskank kulon almostalja van?
A lany ivartalanitva van?
Ha ketto taljuk lenne, akkor kisebb lenne az eselye annak, hogy az eppen dominansabb elbitorolja, es ezert a masik ne merjen odawczni.
Egy probat meger szerintem. Nagyon sok esetben csak ennyi kellett a megoldashoz.
mért, próbáltad már?
valóban az egy tál lehet a probléma, vegyél mégegyet, szoktasd át az egyiket arra. nem szivesen pisikélnek olyan helyre, ahol érzik másnak a szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!