Ti ki engeditek a benti cicátokat ilyen időben?
én mindig ki szoktam engedni általában nem mennek messzire
és volt hogy este is kint maradtak nem lett semmi bajuk
Baccátok meg ne bíztassátok már, hogy úgy se fog elveszni. Már eleve a main coon, vagy annak kinéző macskák olyan divatosak, hogy amire csak rá lehet fogni, hogy az arra ráfogják és ellopják maguknak vagy eladásra.
Kérdező, ha nagyon ki akarod engedni, akkor a két fára tegyél gallért, hogy ne tudjon kimenni! Vagy csináljatok neki kifutót.
fabiztosítás:
kerítés, amin nem megy ki:
Ha már végre valakiben felmerül a felelős gondolkodás, akkor nem arra kéne buzdítani, hogy hadd menjen szabadon világnak a macskája, amit a szokásos veszélyeken kívül még az ellopás is fenyeget, hanem segíteni kell neki abban, hogy biztonságossá tegye a kertet a macska számára.
Akármennyire is be vannak egyesek gyöpösödve, csak azért, mert a macska képes mászni, még nem az a normális, hogy egy nap vagy hazajön, vagy sem, azt se tudjuk merre jár és leszarjuk, hogy milyen veszélyek fenyegetik, hogy esetleg zavarja a szomszédot stb.
Benti macska nem megy ki. Onnantól, hogy kiengeded, kijárós macska lesz annak minden veszélyével. Ha téged ez nem zavar, engedd ki, nekem többé nem lesz kinti macskám, mert gyerekkoromban egyik sem élt néhány évnél tovább, a felnőtt fejjel, bent tartott macskáim pedig tökéletesen jól elvoltak bent is. Kiültek az ablakba nézelődni, napozni.
Ha megengedheted magadnak, építs neki egy kis kifutót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!