Egy ilyen kérdésböl idáig eljutni...szégyen,milyen emberek vannak!
2009. dec. 23. 09:14
22/29 anonim válasza:
Én az "ajtófélfás" játékon jkívül kerdegtőzni szoktam vele, vagy síkesztűt veszek fel, felfekszem az ágyra és elógatom a kezem. Garantáltan ráugrik mindig, csak vigyázni kell, mert tud fájni is :)
2009. dec. 27. 12:54
23/29 anonim válasza:
én barlangosat játszom vele.
Párnákat a falhoz teszek és így egy hosszú, rejtéjes barlang képződik. Ő bemegy az egyik bejáratnál és a másiknál várom és a kezemmel pók mozdulatokat végzek. Akkor odafut és elkapja. Majd megforudl és fut a "barlang" másik bejártához. Nekem is oda kell mennem és várnom.
Ez megy ide-oda. Néha megtréfálom és újra visszalopódzom.
Hallom a kis lábait a párnák mögött , ahogy trappol. Ha meglátja, hogy nem annál a bejáratnál vagyok megfordul. Villog a kis szeme az izgalomtól. Majd huss, rohan oda.
...és belémharap:-))) Én ezt szoktam vele játszai.
2010. jan. 9. 13:18
24/29 anonim válasza:
mi egérfogot jatszuk!
2010. jan. 9. 13:28
25/29 anonim válasza:
plüssjáték madzagra kötve és úgy ráncigálom, pörgetem neki, ping-pong labda pöckölős játék, szőnyeg alatt apró valamit húzok madzaggal és fölülről vadássza...
2010. jan. 9. 14:57
26/29 anonim válasza:
Valami miatt nagyon haragszik a gyapjúmamuszra. Mamuszt húzok a lábamra, és kicsit böködöm, mintha egy másik macska lennék. Olyankor mindig verekszik a lábammal.
Kislabdával. Elgurítom, ő meg utánaszalad, pofozgatja.
Néha hagyom, hogy a kezem után kapjon, ne nem éri el.
Van egy plüssállata, azt eldobom neki, azzal birkózik.
2010. jan. 9. 15:36
27/29 anonim válasza:
Megeszi előlünk a vajat, mire mi "cicamica haj, hová lett a vaj?"
2010. jan. 9. 17:19
28/29 anonim válasza:
Madzagot húzogatok előtte, ő pedig lohol utánna (egér efekt)
A madzagot a levegőbe emelem, ő pedig utánna ugrik (madár efekt)
Neki a madzagot kell elkapni, nekem pedig őt (macskából egér efekt)
2010. jan. 10. 19:23
29/29 anonim válasza:
Takarós játék! Ágyon a takaró alá eldugod a kezed és néha megmozgatod :) Amúgy a nagyszoba ajtajának kilincsére egy madzagot kötöttem és egy műanyag kupakot kifúrtam ollóval, át a madzagot a kupakon és csomó a végére (úgy állítsd be, hogy kb 15-20 centire legyen a földtől a kupak). A felesleget levágod, és naponta 1-2 órát el van vele! Ha nem vagy otthon akkor is! Láttam a webkamerán a munkahelyemen XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!