Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért hülyül be a cicám?

Miért hülyül be a cicám?

Figyelt kérdés

Van egy 8 hónapos kandúr cicám, lakásban tartott. Van hogy egyik pillanatról a másikra behülyül virnyog mint mikor a szuka macskák tüzelnek, rohangál össze vissza, Felugrik a falra, nekemugrik. Mi ennek az oka? Esetleg nekik is vannak ilyen ivarzási tüneteik mint a szukáknak?

Mivel tudnám ezt megszüntetni?

Itt csak 10 hónapos kortól ivartalanítanak.

2009. dec. 18. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos kortól ??

Mégis mi az okuk erre ??

Milyen nevetséges ... hmm elgondolkodtató !Talán már ivarérett , és pározna , de mivel lakásban van így nem nagyon jön össze neki :)

Amúgy a macska nem szuka hanem : Nőstény :)

No de nem ez a lényeg keress egy másik orvost aki megcsinálná neked most az ivartalanítást!

2009. dec. 18. 11:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Energiatúltengés. Játszik. Őrület után lefekszik pihenni, ugye?

Csinálják. majd kinövik.

2009. dec. 18. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Erre nem is gondoltam amit a második írt :)
2009. dec. 18. 11:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak játszik, kicsi még. :)
2009. dec. 18. 11:26
 5/14 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyanilyen korú lánycicám van. Ugyanígy szokott ő is viselkedni. Csak fel akarja hívni magára a figyelmet. Persze a tiédnél is jelentkezni fognak majd a felnőtté válás tünetei, bár pontosan nem tudom, hogy mikor. De észre fogod venni az tuti. Ha másból nem, a szagokból biztos :)
2009. dec. 18. 11:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha ivartalanítani akarod, vidd el minnél hamarabb, mert ha elkezd jelölni, nem biztos, hogy az ivartalanítás után abbahagyja. Az meg kegyetlen büdös tud lenni és nincs tekintettel a bútorokra. Ha a helyi doki nem vállalja, vidd máshová. Nekünk 2 perzsánkat is 3 hónapos korukban ivartalanították.
2009. dec. 18. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is 10 hó körül ivartalanítanak...Gondolom, ennek van v.mi oka.

Talán akkortól lehet biztonsággal, vagy a fejlettség tekintetében, vagy az altató kevéssé veszélyességével összefüggésben? csak úgy gondolom.

2009. dec. 18. 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:
A mienk is gyakran csinál így,pedig már nem fiatal,egyszerűen pár percre nagyon felpörög,nekem olyankor olyan kis vídámnak,energikusnak,viccesnek tűnik,jókat szoktunk rajta nevetni :)Szerintem is energialevezetés.
2009. dec. 18. 12:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia. az enyémek is csinálták míg fiatalok voltak.keresztül kasul átlósan, le föl mineden keresztül.

aztán lihegve elnyúltak.olvastam valahol macskás könyvben,hogy van a macsekoknál úgynevezett "őrültek félórája ".hát ez az , de nagyon murisak ilyenkor.

nekem jó pár vázám esett áldozatul.

2009. dec. 18. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk vécézés után műveli ezt,bevadúl és pörög,rohangál,mintha örülne a megkönnyebbülésnek :)
2009. dec. 18. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!