Macskák etetés?
Figyelt kérdés
Kilenc cicám van, érdeklődnék, hogy milyen kajával etessem őket, hogy egészségesek maradjanak, és anyagilag se legyen túl drága (túl vagyunk egy ivartalanítási hullámon, kimerítette kicsit a pénztárcát). Hallottam, hogy a whiskas és társai nem jok. Legtöbbet konzervet és száraztápot esznek. Milyen márkát ajánlatok? Esetleg mit tudnék nekik főzni? Köszi2014. márc. 25. 21:20
1/3 anonim válasza:
Josera ,Cat chow.Ezek viszonylag olcsó ,jó minőségű tápok.
2/3 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz és még tudnám ajánlani a Happy Cat-et és a Cat Vital-t! Ezek is jók és árban sem vészes! Mindig nagyot vegyél, 10kg os szerelésekben lehet venni, úgy jobban megéri! Whiskas száraz nem ér semmit, viszont nálam ilyen szárazakat eszik amiket felsoroltam-tunk és mellé tasakosnak whiskast kap! Konzervet nyugodtan megveheted az aldiban vagy a lidl-ben, ha normális szárazat adsz mellé nekik, akkor jól lesznek tartva! Főzni én vegetás vízben szoktam csirkefarhátat venni- kb 150,- 1-2 db, mikor hogy, de 9 macskának azért az nagyon kevés! Főként szárazat adjál nekik én az mondom, a többi csak mellékes legyen! Ebből a Cat Vital-ból van sterilized is, de a többiből is! Mindig ivartalanítottaknak valót adj nekik ha ivartalanok!
3/3 anonim válasza:
Én nekem igaz egy cicám van,de ilyen tápot kap:
Ez fér bele a keretembe,és egy ilyen csomag kb. 2 és fél hónapig jó,úgy,hogy a kutyus is szokott kapni belőle. Kedden nem szárazat,hanem nyets husit kap,szombaton pedig konzervet. Amúgy ezt a Joserát imádja,régebben csak ilyen rossz kajákat kapott pl. Whiskas,de ezt ötvenszer jobban szereti,olcsóbb,és több ideig kitart,mert nagyobb a tápértéke,ezért keveset kell adni belőle. Ami még jó az a Purina Cat Chow,azt is kapott már. Én ezeket ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!