Mondhat akárki bármit, a brit a legjobb (egy brit lilám van ;) )
Meg a Maine Coon, lehet hogy majd veszek olyat is később :D
2009. dec. 17. 21:10
12/18 anonim válasza:
Sziámi. Mert okos, mert bolond, mert aranyos,mert cuki, mert szép, és mert a világ legjobb (vagy legrosszabb? :P) ciccája
2009. dec. 18. 20:25
13/18 anonim válasza:
Szia! Nekem is a házi cica :) Főleg az ilyen "színesek" :) Befogadtam egyszer egy vörös-fehéret, ami inkább narancssárga fehér és csodálatos macska! Fantasztikus :) Ha mégis fajtatiszta macskám lenne, az a brit vagy ragdoll vagy sziámi lenne :)
2009. dec. 21. 17:57
14/18 anonim válasza:
a cicám jerry azaz a rövidszőrűű és azért mert édi
2009. dec. 21. 18:39
15/18 anonim válasza:
Himalájákat tenyésztek, imádom őket. Okosak, élénkek, kedvesek, és hűségesek, mint egy kutya... A kandúrom még pórázon is sétál. :) (Aki látta a Disney-től az "Úton hazafelé" c. filmet, tudhatja, mennyire okos jószágok a himaláják. Nem véletlenül szereti őket a filmipar... Ráadásul gyönyörűek...)
Ha egyszer a cicapárom ideje lejár, többé nem lesz himalájám. Akkor majd elgondolkodom, hogy Ragdoll, vagy Maine coon legyen a következő cicám. (Mindkét fajtát imádom!) Perzsám már biztosan nem lesz, túl sok emlék köt hozzájuk. Csincsillaperzsát például nem tudok könnyek nélkül kézbe venni ma sem, mert a cicaszeretetem gyerekkoromban egy Jojó nevű csincsillával kezdődött, és a mai napig nagyon erős az emléke bennem...
2009. dec. 21. 18:52
16/18 anonim válasza:
Sziámi és házi. De a sziámi sziámi, a karcsú légies, nem a thai macska.
2009. dec. 22. 12:22
17/18 anonim válasza:
Nem nagyon ismerem a fajtákat, de a török angóra tetszik legjobban, amúgy sziámikeverékeim vannak,.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!