Szombaton disznovagas volt...feleves-1 eves lehetett a kismacskam.adtak neki serteshust rosszul lett hanyt stb...aztan kesobb jobban volt.viszont masnap reggel ugykeltem fel h fulladozik.nemtudott labra allni vegul a kezeim kozott elpusztult...:( lehet sttol h penteken hoztak a disznot es olyan helyre raktak ahol televolt patkanyszarral meg mereggel es hat a diszno mindenevo..lehet attol?
[link] Ezért nem szabad nyers hust adni a macskának.
Ha mérget evett volna a malac, akkor az emberek is rosszul lettek volna a húsátol
2014. márc. 17. 14:53
2/13 sippara válasza:
Hát mondjuk amikor rosszul lett, el lehetett volna vinni állatorvoshoz, és akkor talán még élne... bár nyilván van másik. Neve volt, vagy már csak Cirmi251?
2014. márc. 17. 14:54
3/13 anonim válasza:
Néha úgy érzem, az ilyen kérdéseket trollkodó emberkék teszik fel, hogy szítsák a hangulatot.
De most komolyan...
Ki az, aki végignézi, ahogyan haldoklik az állata, kínok között?
2014. márc. 17. 15:04
4/13 anonim válasza:
Egyébként sem szbad disznóhúst adni a macskának. Tartalamazhatja az Aujeszky féle betegséget aminek a Magyar neve Állveszettség. Vidd be szegény macskát.
Le vaktában merem fogadni ,hogy:
-A macskád nincs ivartalanitva
-Kinti
-Állatorvost még nem látott(max 1x)
-A tanyán él 100 társával együtt akik le vannak sz*rva.
Gratulálok!!!Haggyad csak szenvedni!!!Biztos megérdemli!!!
Ha az én macskámmal ilyen történne(de nem történne mert én vigyázok rá) akkor nem itt a GYIK-on kérdezgetnék hanem rohannék otvoshoz vele!!!
2014. márc. 17. 15:49
5/13 anonim válasza:
Bocs az iráshibákért!!!
2014. márc. 17. 15:50
6/13 A kérdező kommentje:
Csskugy szolok h felhivtuk az allatorvost es o azt mondta h delelott tud fogadni es mondtuk neki h mindjar megd*glik szerencsetlen allat erre o hat de akkoris...akkor b*ssza meg!" Amugy meg maskor is evett hust es nemvolt smibaja.ugyhogy biztos h mereg volt...es en nagyon szeretem az alkatokat kifejezetten a macskakat..deha egszer nemtudom sehova elvinni mitufok csinalni?
2014. márc. 18. 13:54
7/13 A kérdező kommentje:
Meg tenyleg szegeny nemtudott mar labra allni szoval nemtudtak vele micsinalni...szombaton meg jobban volt es kigondolta vna h ez lesz...legyszives ne essetek nekemigy...
2014. márc. 18. 13:58
8/13 anonim válasza:
4# te gyökér! Miből gondolod, hogy tanyán él? Gondolom te városi vagy, akkor nézz szét magad körül mennyi a városi lesz.rt kóbor macska. Csinálod itt a nagy állatvédőt, fogadd be akkor őket, akiket a társaid ítéltek kóbor életre. Tudatlan.
2014. márc. 18. 20:51
9/13 anonim válasza:
Jómagam valóban városban élek ám mindent megteszek a kóbor állatokért. Egy menhelynek besegitek.Ideiglenes örökbefogadó vagyok.
2014. márc. 18. 20:58
10/13 kutya222 válasza:
4. ha annyira nagy állat fan lennél tudnád hogy az Aujeszky-Kór nem gyogyithato!!
elvihette volna orvoshoz de mire oda ér megdöglik szegény állat! kedves kérdezö! nem hinném hogy mérget evett de te ugyse tudtál volna semmit tenni mivel eza betegség NEM GYOGYITHATO!!!legfeljebb a gazdija kezében halt meg akit szeretett!! ezvolt a legtöbb amit tehettél!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!