A cicámat megnyírták a múlt héten. A kozmetikus levágta a bajuszát is! Lehet ettől baja? Két napja nem eszik semmit.
Én patkány???
Nézz tükörbe!!!
Ha annyira hálás a macskád minek elaltatni??????????
Idióta!!!
Nem szfinx macskád van vagy ha olyat akarsz vegyél egyet.
Max akkor nyiratják meg ha nagyon becsomósodik a szőre, egészségügyi nyírás, rémlik???
Az is azért van mert nem ápolják a "kedves gazdik" a cicájuk bundáját.
Azon se lepődnék meg ha te estél volna egy hajnyíróval a macskádnak, hogy lehet egy állatkozmetikus annyira hülye, hogy még a bajszát is lenyírja????
ÁLLATKÍNZÓ VAGY AKKOR IS!!!
Keress bébicsőszt a gyereked mellé és vidd az állatot orvoshoz.
Ezzel a viselkedéssel saját magadat minősíted!!!!
Gratulálok nagyon jó nevelést kaptál!
Nem minősítek semmit, senkit.
Ahelyett, hogy itt mereszted magad VIDD EL A MACSKÁT ORVOSHOZ!!!
Macskát nem szokás nyíratni.. Ha zavar a nagy szőrre nem kell macska.. Ha kell macska akkor meg nem Perzsa.Annak a szőre az ékessége.
Bajszáról nem beszélve..hülye egy kozmetikus.. nah no komment.
Ez neki szól: ma 16:07
Szerintem nem állatkínzás és te gondolom arra gondoltál hogy a macskát kopaszra vágták!
De nem hiszem!
Kedves utolsó! Már beszéltem a dokival. Azt mondta az altatástól nem lehet baja, mert igazából csak elbódította.
Ő maga csinálta. Gépen volt végig a cicám, nehogy baja legyen. Holnap visszük kivizsgálásra.
Mindenkinek köszönöm a választ aki normálisan írt.
Utolsó elöttinek üzenem: Persze hogy nem kopaszra nyírtam le. Neked is köszi a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!