A cicákat meglehet trükkökre tanítani?
A cicusokat meglehet tanítani leülni meg ilyenek??
Ha igen hogyan?????
Természetesen! A módszer egyetlen dolog: KAJA!
Az enyém már tud parancsszóra ülni meg pitizni :)
Szerintem nagyon édes, és még élvezi is a dolgot. Két nap alatt megtanulta! Szeintem a cicák még okosabbak is a kutyáknál, csak túl makacsak ahhoz, hogy nekünk ugráljanak XD
Jutalomfalattal meg sajttal az enyémnél bármit el lehet érni XD
Mivel emlős, bármit megtaníthatsz neki, az esze megvan hozzá, a probléma, hogy a macska nem olyan mint a kutya, így nehezebb.
Én magam nem tanítottam még semmire macskát, de mások úgy tűnik igen.
Szerintem a klikker módszerrel lehetne megoldani, de ha utána nézel cicás oldalakon, ott biztos hozzáértőbb tanáccsal tudnak szolgálni.
Ezt a klikkert ki kell próbálnom!!!
Egyébként amikor figyel, akkor kaja reményében és a játék kedvéért jól lehet tanítani, még dorombol is hozzá. Én megtanítottam ezekre:
- ül
- fekszik
- pacsi
- gurul (átfordulni a hátán)
- hopp (felugrani tárgyakra)
Viszont a kutyákkal ellentétben egyszer csak (max 5-10 perc után) fogja magát, hátat fordít és elmegy talpat nyalogatni. A másik probléma, hogy elképzelhetetlenül szelektív a hallása. Ha nem akar rám figyelni és szólok hozzá, akkor csak "visszanyávog". Ha más játékra vágyik (vagy jól van lakva), akkor pedig reklamál, és nincs mit tenni, bújócskázni stb-t kell vele játszani amit épp szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!