Jajj ezt ismerem! :// Ne aggódj, vissza fog jönni. Az én macskám is ilyen és eddig még mindig hazajött.
2011. márc. 3. 14:37
2/19 anonim válasza:
A miénk is állandóan elkószál néha napokra. Volt, hogy majdnem egy hétig nem jött haza. Pláne akkor természetes ez, ha kandórról van szó. Ne aggódj. :)
2011. márc. 3. 14:41
3/19 anonim válasza:
Ne aggódh biztsan haza fog menni. Nekünk még otthon anyuméknál volt egy cicánk, aki 1 hónap után jött haza. Mindennap megsírattuk,sajnáltuk és egyszer csak megjelent az ajtóban. Kandúr macska esetleg, mert ha igen akkor érzi biztos a tavasz közeledtét és elment udvarolni. Majd írd meg mi történt.
2011. márc. 3. 14:41
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
Reménykedem benne hogy haza jön mihamarabb!
Amúgy kislány cica 10 hónapos
2011. márc. 3. 15:09
5/19 anonim válasza:
Az én cicusom (kislány, 8 hónapos, kinti cica) péntek óta nincs meg. Én már nem is reménykedek... :'''(
Ahogy a többiek is írták, ha fiú cica akkor jó esély van rá, hogy hazamegy, én szorítok!!!
2011. márc. 3. 15:11
6/19 Szdn89 válasza:
Nekünk otthon lány cicánk van, múlthét hétvégén tűnt el 2 és fél napra. Őt is ugyanúgy hívja a természet szava :) (ahogy húgom szokta mondani: "Elment pasizni." :)
Biztos haza fog menni, ne izgulj.
2011. márc. 3. 15:20
7/19 anonim válasza:
Azért én azt nem merném kijeleteni, hogy biztos haza fog menni...
De reménykedjünk...
2011. márc. 3. 15:31
8/19 anonim válasza:
Nekem sok cicám van kertes házban lakunk nagy telekkel.Én azt mondom,ahány macska annyiféle.Pl egyik nőstény macska elmegy 1 honapra,a másik átköltözött a szomszédba és hozzám csak látogatni jár.Az egyik kandur elmegy tavasszal,visszajön télen,a másik kandur kolbászol és különböző időszakokban haza jön,aztán lefekszik,de reggelre elmegy,van ugy hogy benéz azt megy tovább.Azt is hallottam,hogy a kandurok örzik a területüket és hiába itt született a másik kandur elzavarja.Erre is van példám,azt a cicám évente egyszer látom.Na igazodj ki.Megjegyzem sok mindent máshogy tapasztalok magamnál,mint azt sokan ellenkezőleg,vagy máshogy látják "cica szakértő" ügyben.
2011. márc. 3. 16:56
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi ! még masincs meg :(
Hát igen énis csak reménykedem.
Tudom hogy a cicák ilyenek csak fura , mert még sosem csinált ilyet aggódom hogy nem jön vissza!
Ui: remélem minden eltűnt cica hazatalál szórítok értük :)
2011. márc. 4. 14:56
10/19 anonim válasza:
Testvérem lánycicája 3 hónapra tünt el, mikor megtaláltam, 2 házzal odébb egy autó alatt volt, nem is akart visszajönni, pedig általában még az idegen macskák is hozzánk "költöznek", egyszerüen csak tüzelt, elég korán, és ezért kóborolt el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!