Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet? Eltűnt. Meglehet még?

Hol lehet? Eltűnt. Meglehet még?

Figyelt kérdés

Cicám már két napja nem jött haza sosem csinált még ilyet, milehet?

környékünkön kevés autó jár, szóval nemhiszem hogy baj lehet de mégsem találomsehol. eddig ha hívtam mindíg hazajött

A cicus kinti benti de eddig ha kiment max 1-2 órára.

2011. márc. 3. 14:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jajj ezt ismerem! :// Ne aggódj, vissza fog jönni. Az én macskám is ilyen és eddig még mindig hazajött.
2011. márc. 3. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
A miénk is állandóan elkószál néha napokra. Volt, hogy majdnem egy hétig nem jött haza. Pláne akkor természetes ez, ha kandórról van szó. Ne aggódj. :)
2011. márc. 3. 14:41
 3/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódh biztsan haza fog menni. Nekünk még otthon anyuméknál volt egy cicánk, aki 1 hónap után jött haza. Mindennap megsírattuk,sajnáltuk és egyszer csak megjelent az ajtóban. Kandúr macska esetleg, mert ha igen akkor érzi biztos a tavasz közeledtét és elment udvarolni. Majd írd meg mi történt.
2011. márc. 3. 14:41
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Reménykedem benne hogy haza jön mihamarabb!

Amúgy kislány cica 10 hónapos

2011. márc. 3. 15:09
 5/19 anonim ***** válasza:

Az én cicusom (kislány, 8 hónapos, kinti cica) péntek óta nincs meg. Én már nem is reménykedek... :'''(

Ahogy a többiek is írták, ha fiú cica akkor jó esély van rá, hogy hazamegy, én szorítok!!!

2011. márc. 3. 15:11
 6/19 Szdn89 válasza:

Nekünk otthon lány cicánk van, múlthét hétvégén tűnt el 2 és fél napra. Őt is ugyanúgy hívja a természet szava :) (ahogy húgom szokta mondani: "Elment pasizni." :)

Biztos haza fog menni, ne izgulj.

2011. márc. 3. 15:20
 7/19 anonim ***** válasza:

Azért én azt nem merném kijeleteni, hogy biztos haza fog menni...

De reménykedjünk...

2011. márc. 3. 15:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem sok cicám van kertes házban lakunk nagy telekkel.Én azt mondom,ahány macska annyiféle.Pl egyik nőstény macska elmegy 1 honapra,a másik átköltözött a szomszédba és hozzám csak látogatni jár.Az egyik kandur elmegy tavasszal,visszajön télen,a másik kandur kolbászol és különböző időszakokban haza jön,aztán lefekszik,de reggelre elmegy,van ugy hogy benéz azt megy tovább.Azt is hallottam,hogy a kandurok örzik a területüket és hiába itt született a másik kandur elzavarja.Erre is van példám,azt a cicám évente egyszer látom.Na igazodj ki.Megjegyzem sok mindent máshogy tapasztalok magamnál,mint azt sokan ellenkezőleg,vagy máshogy látják "cica szakértő" ügyben.
2011. márc. 3. 16:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi ! még masincs meg :(

Hát igen énis csak reménykedem.

Tudom hogy a cicák ilyenek csak fura , mert még sosem csinált ilyet aggódom hogy nem jön vissza!

Ui: remélem minden eltűnt cica hazatalál szórítok értük :)

2011. márc. 4. 14:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Testvérem lánycicája 3 hónapra tünt el, mikor megtaláltam, 2 házzal odébb egy autó alatt volt, nem is akart visszajönni, pedig általában még az idegen macskák is hozzánk "költöznek", egyszerüen csak tüzelt, elég korán, és ezért kóborolt el.
2011. márc. 4. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!