Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet tudni a nőstény...

Mit lehet tudni a nőstény macskákról?

Figyelt kérdés

Most van nekem egy nőstény kiscicám! Mit lehet róluk tudni ?

Kicsit tapasztalatlan vagyok!

Minek örülnek kiskorukban és felnőttkorukban??

Lécives mindent amit tudtok írjatok le!

2009. dec. 14. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon szeretik a meleg helyeket és a puha vackokat. Imádnak mozgó tárgyak után futni és szeretnek enni. Évente kétszer tüzelnek, úgyhogy nem árt ivartalanítani, de ha nincs rá pénzed lehet neki adni fogamzásgátlót.
2009. dec. 14. 17:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi! És általában melyik hónapokban tüzelnek?

Ez annyira nem fontos mert mindig bent van! Soha nem engedjük ki úgy hogy nem nagy az esélye hogy megajéndékoz egy halom kiscicával!

2009. dec. 14. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Kiscicaval sokat kell jatszani, mert energia bombak. Ivartalanittatni ne felejtsd el 5-6 honapos korul, hacsak nem macskatenyeszto vagy :)

Nagyon szeretnek jatszani gombocba gyurt alufoliaval, kis egerekkel, labdakkal. Felnottkorukban kevesbe aktiv nemelyik, de ez nem 100 szazalek, enyem 2 eves es nagyon jatekos maradt. Csinalj neki egy puha kis agyikot, kosarat kisparnakkal. Ha megteheted, figyelj az etkezesere es legalabb kozepkategorias ennivalot vegyel neki. (Pl Purina) Attol szep lesz a szore es egeszseges is lesz. Amig kolyok, junior kajat vegyetek neki. Mas nem jut eszembe.

2009. dec. 14. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
elevenek:D
2009. dec. 14. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi a cicám és imád játszani. Kaját tényleg csak jó minőségűt vegyél neki. Naponta 3X kapjon enni vagy többször.

[link]

2009. dec. 14. 17:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor is kell ivartalanítani ha bent van és nincs hím cica???
2009. dec. 14. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
A bennti nőstényt azért ajánlatos ivartalanítani, mert elég durva hangokat kell produkálni az ivarzáskor. Tudni illik, hogy a cicák nem időszakosan ivarzanak, mint mondjuk a kutyusok, hanem amennyiben nem történik megtermékenyítés, akkor 1-2 hét múlva újrakezdik az ivarzást. TEhát ez pontosan azt jelenti, hogy az ivarzás -megtemékenyítés nélkül- kisebb szünetekkel tűzdelve egész évben zajlik.
2009. dec. 14. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: első mondatomat kissé hülyén fogalmaztam: durva hangokat tud produkálni :) Bocsi!!!!
2009. dec. 14. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
És tovább él illetve nem kap el halálos betegségeket stb-t. Egyszóval jó ha ivartalanítod.
2009. dec. 14. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha tüzel nagyon átjár az eszeden kiszalad az udvarra a lábad között, csak fél perc alatt megtörténht a baj. előző voltam.
2009. dec. 14. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!