Mit lehet tudni a nőstény macskákról?
Most van nekem egy nőstény kiscicám! Mit lehet róluk tudni ?
Kicsit tapasztalatlan vagyok!
Minek örülnek kiskorukban és felnőttkorukban??
Lécives mindent amit tudtok írjatok le!
Köszi! És általában melyik hónapokban tüzelnek?
Ez annyira nem fontos mert mindig bent van! Soha nem engedjük ki úgy hogy nem nagy az esélye hogy megajéndékoz egy halom kiscicával!
Kiscicaval sokat kell jatszani, mert energia bombak. Ivartalanittatni ne felejtsd el 5-6 honapos korul, hacsak nem macskatenyeszto vagy :)
Nagyon szeretnek jatszani gombocba gyurt alufoliaval, kis egerekkel, labdakkal. Felnottkorukban kevesbe aktiv nemelyik, de ez nem 100 szazalek, enyem 2 eves es nagyon jatekos maradt. Csinalj neki egy puha kis agyikot, kosarat kisparnakkal. Ha megteheted, figyelj az etkezesere es legalabb kozepkategorias ennivalot vegyel neki. (Pl Purina) Attol szep lesz a szore es egeszseges is lesz. Amig kolyok, junior kajat vegyetek neki. Mas nem jut eszembe.
Nekem is kicsi a cicám és imád játszani. Kaját tényleg csak jó minőségűt vegyél neki. Naponta 3X kapjon enni vagy többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!