4 hónapja megy a cicám hasa, nem tudják mitől. Megpróbáljak probiotikumos joghurtot adni Neki?
Mindenkinek köszönöm a választ! 3 hónapja ment a hasa, mikor hozzám került. Nálam csak sensitive tápot, 1,5 hete már csak hypoallergént kap, kap Vetri-DMG-t, az a port, amit írtatok, probiotikumot, Immunovetet, Bérest.
volt 3 székletvizsgálat, 1 vérvétel. Eredmény semmi. Kapott antibiotikumot, de már azok felére ellenálló a szervezete, mert mindig az okozatot kezelték, sosem keresték az okot. Most az ételallergiára hajtanak. Én viszont nem tudom nézni... Ha nem is látszik rajta, biztos, hogy megviseli a kis szervezetét! Én végre az OKot akarom megtalálni, de úgy tűnik, hiába. Már így is maradandó károsodásokat okozott a sok antibiotikum és szteroid amiket az előtt kapott, hogy hozzám került volna. Ezt a joghurtos tippet kaptam, és fogalmam sincs, miben bízhatnék?! A bifidus anyám kínja, stb.... Nem vagy se orvos, se biológus, nem tudom, mehet-e Neki.
Már írtam egy kérdést, ezeket az infókat ott sem írtam le, mert már belefáradtam az előzmények elmesélésébe, már csak a segítséget várom valahonnan, valahogyan. A legjobb doki kezeli, de szerintem még Ő is csak a sötétben tapogatózik. Viszont amíg megtalálja az okot...
És ha teljesen elhagyod a tápot, nyersen etetsz?? BARF etetés sok gondot megoldott már!!Persze a megfelelő arányoknak utána kell nézni,de talán bejön!! (rockingcooncats.com táplálás)
Ezek a joghurtok mind tele vannak mű izékkel,ne adj.
Talán a sima kaukázusi kefír lenne jó még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!