Ha a kutyának a műtőasztalon megáll a szíve, megpróbálják újraéleszteni?
tegnap műtötték a kutyám a műtét végén megált a szíve de mondták hogy ujraélesztették de nem jártak sikerrel.
az lenne a kérdésem hogy ha megáll a szíve tényleg megpróbálják újra éleszteni? vagy csak nekem mondták mert én rákérdeztem,
Szerintem minden orvos felesküdött, az állatorvosok is. Biztos vagyok benne, hogy próbálták a kutyust újraéleszteni.
Nem mondanak le róluk olyan könnyen.
Fogadd részvétem.
Megpróbálják igen. Az én kutyámnak nem a műtőasztalon állt, meg, hanem az az orvosi rendelő udvarán, de még így is negyed órán keresztül próbálták újraéleszteni.
Nagyon sajnálom!
Egy állatorvos mindent megtesz, hogy ,,élve" kerüljön vissza a gazdihoz a rábízott állat.
Egy részt mert erre esküdött fel, másrészt ez bizonyos szolgáltatás a részéről amiért pénzt kér. Egyiknek se érdeke, hogy belesz..jon az egészbe. Már csak a hírnév miatt se.
Sajnálom a kutyád! :-(
Sajnálom a kutyusodat:(
Amikor az én kutyámat ivartalanították, akkor nála is bradhycardia állt be, minden életfunkciója visszaesett, de őt sikerült visszahozni. Fél órán át lélegeztették.
Aztán helyreállt minden, és befejezték a műtétet.
Azóta sem tudom, hogy mi történt. Azt mondták, hogy a szíve nem bírta az altatógázt, de én már arra is gondoltam, hogy túlaltatták. Nem tudom. A saját dokink meghallgatta, és azt mondta, hogy egy kicsit lassabban ver a szíve, mint az átlagnak.
Biztos vagyok benne, hogy az orvosok mindent megtettek a kutyádért.
Az én kutyámat nem a saját dokink műtötte, hanem egy másik állatkórházban lett ivartalanítva. De a doktornő is sírt, amikor mesélte, hogy majdnem meghalt.
Ez nekik sem könnyű, és ahogy írták előttem is, az állatorvosok felesküdtek arra, hogy mindent megtesznek az állatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!