Mennyit eszik egy cica?
Figyelt kérdés
Szomszéd néni halála után befogadtuk az 1 éves perzsa cicáját.3 hete van nálunk és csak nyivákol a tálja fölött amikor üres,így mindig adtam neki.Most viszont elgondolkodtam,hogy biztos szüksége van napi 4-5 tele tál száraz meg konzerves kajára???Az alom is rengeteg pénzbe kerül mert legalább napi 8-9 kaki van benne.Van egy macska méretű kutyánk,de az közel se eszik és kakil annyit mint ez a cica.Mennyi lenne a normál kaja mennyiség neki?2014. márc. 4. 11:01
11/14 anonim válasza:
Sokan nem tudják sajnos, hogy a Whiskas, Friskies, Kitekat és hasonló szupermarketekben kapható tápok nem is tartalmaznak húst. Mindössze 4% állati eredetű termék van benne, ami állati hulladékokból van pl: belek, nyesedékek, bőr, szőr, csőr...stb. A többi pedig gabona és mesterséges vackok.
12/14 anonim válasza:
Rántotthús maradék, egyéb efféle biztosan nem árt!
egy ismerősöm macskái kígyóevésre voltak tartva és éheztetve olaszországban, és még a banánt is úgy falták szegények mint a kacsa a nokedlit!
Elmondás alapján! Ha ott lettem volna nyilván kapott volna ezért a tartásért...
13/14 anonim válasza:
Valóban néha lehet nekik adni egy kevés kefírt, joghurtot, sajtot, tojást...stb. én is szoktam, ezzel nincs is baj. Én arra értettem, hogy kizárólag emberi kaján nem szabad tartani őket.
14/14 anonim válasza:
És nagy különbség van egy szobacica és egy vidéki, utcai közt!
Azért az egér!
Az az igazi!
Az enyém még kisebb korában is elsőre szőröstűl-bőröstül szinte egyben lenyelte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!