Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit eszik egy cica?

Mennyit eszik egy cica?

Figyelt kérdés
Szomszéd néni halála után befogadtuk az 1 éves perzsa cicáját.3 hete van nálunk és csak nyivákol a tálja fölött amikor üres,így mindig adtam neki.Most viszont elgondolkodtam,hogy biztos szüksége van napi 4-5 tele tál száraz meg konzerves kajára???Az alom is rengeteg pénzbe kerül mert legalább napi 8-9 kaki van benne.Van egy macska méretű kutyánk,de az közel se eszik és kakil annyit mint ez a cica.Mennyi lenne a normál kaja mennyiség neki?
2014. márc. 4. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják sajnos, hogy a Whiskas, Friskies, Kitekat és hasonló szupermarketekben kapható tápok nem is tartalmaznak húst. Mindössze 4% állati eredetű termék van benne, ami állati hulladékokból van pl: belek, nyesedékek, bőr, szőr, csőr...stb. A többi pedig gabona és mesterséges vackok.
2014. márc. 4. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Rántotthús maradék, egyéb efféle biztosan nem árt!

egy ismerősöm macskái kígyóevésre voltak tartva és éheztetve olaszországban, és még a banánt is úgy falták szegények mint a kacsa a nokedlit!

Elmondás alapján! Ha ott lettem volna nyilván kapott volna ezért a tartásért...

2014. márc. 4. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Valóban néha lehet nekik adni egy kevés kefírt, joghurtot, sajtot, tojást...stb. én is szoktam, ezzel nincs is baj. Én arra értettem, hogy kizárólag emberi kaján nem szabad tartani őket.
2014. márc. 4. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:

És nagy különbség van egy szobacica és egy vidéki, utcai közt!

Azért az egér!

Az az igazi!

Az enyém még kisebb korában is elsőre szőröstűl-bőröstül szinte egyben lenyelte!

2014. márc. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!