Melyik tápot választanátok, hogy döntenétek a helyemben?
Miért nem rendelsz nagyobb kiszerelést a netről? Az mindig sokkal olcsóbb. Én is orijennel etetek, 6.8 kg-t rendelek, így 1800Ft egy kiló és a két cicának az adag majdnem 3 hónapra elég-de ingyen házhoz is hozzák...
Amúgy lassan úgyis válthatsz felnőtt tápra,így a váltást összehangolhatod. A TOTW is jó táp,úgyis annyit kell etetni belőle (minden tápból), amennyire a cicának szüksége van-vagyis ha hízik tőle,akkor csökkented az adagot.
Köszönöm a válaszokat, akiét hasznosnak találtam, annak ment a zöld kéz.
#1 Én is szoktam a cicámnak konzervet adni, de kiegészítő eledelként és kedveskedésből, mivel nagyon szereti, csak sajnos a tápanyagértéke silány (ez látszik abból is, hogy kaja után 1 órára már éhes és kuncsorogna újabb adagért), viszont a vízszükségletét kielégíti. A száraztáp pont hogy a fogak épségének megőrzése céljából is szükséges, rákényszeríti a rágásra, ezáltal valamilyen szinten tisztítja is a fogakat.
#2 Igen néztem, valóban a 7,5 kg-os táp 1800 Ft/kg-ra jön ki, viszont ezt csak egy helyen láttam, ahol még rájönne a szállítási díj is. Nekem az Applaws tökéletesen bevált, én más táppal nem is kísérletezgettem még.
#3 Teljesen igazad van.
#4 Annyira nem nézegettem a Purina tápok összetevőit, mivel alapjába véve gabonamenteset kerestem. Sajnos nincs nagyon időm állatkereskedésekbe rohangálni, tudomásom szerint még nem olyan közismert táp az Applaws, így nem is biztos, hogy hamar ráakadnék.
#5 Úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban még Applaws-t veszek neki 2 kg-osat, mivel most nem engedhetem meg magamnak, hogy 15.000 Ft-ot kiadjak, hiába lenne elég 4 hónapig. A következő hónapra megpróbálok annyit összespórolni, az elég lenne pont egy éves koráig, ugyanis akkor fogok felnőtt tápra váltani. Azt még nem tudom, hogy marad-e az Applaws vagy esetleg kipróbáljuk a TOTW-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!