Milyen jelei vannak egy macskánál ha lázas?
Figyelt kérdés
Hőmérőt ne írjatok légyszi, mert jelekre viselkedésre vagyok kiváncsi amiből látszódik hogy valami baj lehet nála.2009. dec. 12. 13:30
1/8 anonim válasza:
nem eszik. egésznap szinte nem csinál semmit. többet alszik. esetleg nyávog
2/8 anonim válasza:
ién is azt tudom mondani, amit az első váalszoló. A mi cicánknak a füle szokott nagyon meleg lenni, egész nap csak alszik, kis szomorúnak látszik.
3/8 anonim válasza:
Állítólag a harmadik szemhéj is látszik, az izmok elernyedése miatt.
4/8 anonim válasza:
én olyat hallottam hogy a láztol kivan száradva az orra
5/8 anonim válasza:
Az orr szárazság nem mérvadó az én cicám orra mindig száraz és makk egészséges.Levertség ,étvágytalanság harmadik szemhély előbukkanása a fül és a mancsok melegebbek ha lázas a cica
6/8 A kérdező kommentje:
ma nagyon sokat aludt és bújt az ölembe mintha fázna és az orra is melegnek tűnt a megszokottnál. a füle az nem volt meleg, olyan volt mint a tesóinak. csak fura volt hogy kuporodott hozzám mindíg.
3. szemhéj? erről nem is hallottam még. hogy néz ki?
köszi a válaszokat!
2009. dec. 12. 22:01
7/8 anonim válasza:
A 3.szemhély egy fehér hártya ami a cica szemének belső szemzugából bukkan elő
8/8 anonim válasza:
Nem eszik és nem iszik, valamint meleg a tappancsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!