Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan legyenek szelídek?

Hogyan legyenek szelídek?

Figyelt kérdés

Van 2-3 macska a kertbe anyukám vette észre van azok kívül egy macskám és elég közel voltak egymáshoz nem félnek tőle lehet ő az apjuk nem biztos meg már egész közel voltak anyukámhoz nem olyan kicsik már de nem is nagyon közepesek:D láttam egyet és meg próbáltam száraz macskakajával közeledni lassan de elment aztán leraktam egy kis kaját a helyére ahol láttqm és kébőbb már kevésebb volt nem olyan sokat raktam le a többit meg a macskám edte meg amikor ott voltam nem hiszem hogy ő ette volna meg a töbit mer akkor mindet megett volna meg mert bent volt a házba be szoktuk néha engedni volt aztán ma már nem láttam ma vettük észre őket. remélem hogy holnap is látom őket szerintem nem a szomszédé! szeretnék a gazdijuk lenni:) szívesen befogadnám őket

majd még próbálkozok a kajával:D de szerintem régebben is voltak erre felé bár nem láttam őket akkor csak ma

2009. dec. 10. 20:11
 1/6 A kérdező kommentje:
de lehet elfújta a szél a kaját nemtóm:S
2009. dec. 10. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
tegyél nekik ki kaját, de ne fogd meg őket, úgy csak vadabbak lesznek. ki tudja min mentek keresztül hogy ennyire vadak szegénykék..
2009. dec. 10. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
a szél hogy fújná el a száraz tápot? :S..az kicsit nehéz neki,hacsak nem erősebb a szél :D..lassan ismertesd meg magad velük..de ha másé,akkor nem fogadhatod be..
2009. dec. 10. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a szomszédban volt 4 kiscica és úgy szelídítettem meg őket hogy minden nap megetettem őket és úgy megszelídültek!

Minden nap adj nekik kaját és kb 4 - 8 nap után amikor esznek próbáld meg őket simogatni! 100 % siker!!

Maximum 1.5 hónap és megszelídülnek! :)

2009. dec. 10. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
a mi anyacicánk 2 hónapos cicákat hozott elő. vadak voltak. de kajával meg lehet őket szelidíteni 2 hét alatt már meg tudtuk őket fogni. kell nekik kaját vinni eleinte csak lerakni és hagyni őket. mi sokat voltunk körülöttük és mindíg egyre közelebb mentünk. leraktuk a kaját és ottmaradtunk. félve de odajöttek. azóta bármit lehet velük csinálni.
2009. dec. 10. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Ne száraztáppal próbálkozz, hanem nyers hússal!

Igaz, hogy a száraztáp a legjobb a táp a cicáknak, viszont sokkal jobban szeretik a nyers húst.

Vegyél nekik csirkenyakat (nagyon olcsó), vagy egy kis marhahúst (ezt viszont imádják és könnyű adagolni).

Mutasd feléjük türelmesen, oda fognak jönni. Először csak rakd le és pár méterről figyelj, majd egyre közelebbről.

Hamarosan engedni fogják magukat simogatni.

A cicám még hozzáírta ezt, bár nem tudom mit akart vele mondani: ööööööööööö9

2009. dec. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!