Szerintetek is felkéne, hogy szedjen magára a Perzsám?
2 éves ivartalanitott Csincsilla perzsa. Szeptemberben 3kg volt a súlya és még most is kb. annyi. Royal Canin Persian tápot eszik de mostanában gyakran adok neki nyers húst is.
Olvasgattam az interneten a Perzsákról és kiderült ,hogy a sújuk 4-6kg között mozog. Mivel etessem ,hogy hizzon???
Az en cicam orok eleteben 2kilo volt!:) es ugy volt jo,ahogy volt!
Szerintem ha megfogod,felemeled a cicad,erezni hogy milyen a fogasa a tartasa,latni es erezni lehet ha hianyzik rola par kilo. De ugyanakkor a legtobb macska szereti beosztani az etelt es oket emiatt nem is lehet tuletetni
Szijjah!
Nekem is van csincsi perzsám, sokszor én is elgondolkozom azon hogy mért nem akar hízni olyan tempoval mint a másik cicám aki himalája perzsa. Erre már én kaptam válaszokat nem is egyet a tenyésztőktől.
A csincsilla perzsának nagyon könnyű csontozatal rendelkezik és kissebbek is mint a himalája vagy a többi más perzsa fajták. Ők így vannak ki 'tenyésztve'.
Nekem jelenleg 9 hónapos kislány és 2 kiló nagyon remélem, hogy szed fel jövő tavaszig mert szeretnék cicákat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!