Mit tegyek, hogy sétáltatás közben a 4 hónapos kutyám ne szedjen föl mindent a földről?
Figyelt kérdés
Volt már a szájában rohadó hús,döglött állat de egyéb apróság is.De sokszor kiszedni s3e tudom a kisebb "falatokat" a szájából.SEGÍTSÉG!!!!2008. júl. 30. 21:30
1/4 anonim válasza:
Akármit csinálsz, fel fogja szedni mert KISKUTYA és minden érdekli!!! Ha megfigyelted, az utcán a kutyák is általában úgy közlekednek, hogy az orruk a földön van. És szinte mindent felszednek ők is.
2/4 anonim válasza:
Egyszerű hangos "fúj" paranccsal, ezzel egyidőben egy kisebb pofonnal (nem kell erősen megütni). Ha ezt mindig megcsinálod amikor felszed valamit akkor idővel leszokik róla, de amíg kiskutya minden érdekli.
3/4 anonim válasza:
Gyakran elismétled a fúj és nemszabad szavakat és vársz. Nincs olyan kiskutya aki netenne ilyet. Ugyhogy várd meg amig kinövi...
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem is épp egy 3hónapis yorkim van és persze ő rá is ez a jellemző, én azt szoktam csinálni hogy tudja miért szidom le hogy meglátom amikor ép eszik valami a földröl azonnal kiszedem a szájábol, szétnyitom a száját kiszedem, megmutatom neki leszom elég hangosan hogy ,,nem szabad,, majd kap egy kis koppintást a fejére, és lassan kezdi ezt a szokását abba hagyni, most már amikor rosszalkodik, mindig rám néz, majd ha nem látom akkor csinálja, de álltalába már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!