1/8 anonim válasza:
szerintem angóra lehet de anyira nem ismerema macskákat,vagy pedigkis perzsa cicus de annak aszem hosszabb a szőre.ird be a google-ba hogy angóra ott hátha kijön:D
puszi
2/8 anonim válasza:
hát ez minden csak nem angóra!!!
sztem am. fél perzsa:)
3/8 anonim válasza:
lehet, hogy valami házimacska meg perzsa keverék, mert nem egészen hosszú a szőre.
4/8 anonim válasza:
Majdnem biztos, hogy házi és perzsa keverék. Az enyém is hasonló, csak teljesen fehér, és ő félperzsa.
5/8 anonim válasza:
Az enyém ilyen, nem fajtiszta, szerintem ez sem, de a legjobban a norvég erdeihez hasonlít:)
6/8 anonim válasza:
jók ezek. norvég erdei,angóra, csak a fatjtákat nem simeritek. norvég erdei nincs feketébn, angórának pedig hosszabb a szőre és másmilyen a fejformája.
Ez vagy egy hosszúszőrű házi vagy egy félperzsa.
8/8 anonim válasza:
Van fekete-fehér norvég erdei. Régebben olyat szerettem volna, onnan tudom. Meg írtuk is, hogy valószínűleg félig perzsa, stb. félig házicica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!