A macska most "haragszik" ránk?
Figyelt kérdés
Nemrég (tegnap) vittük el állatorvoshoz, hogy ivartalanítsuk (lány cicáról van szó). Tegnap még támolygott így este, mert még az altató hatása alatt volt, de most már teljesen rendben van. Csak az a gond, hogy ma reggel kiszökött, én kiáltottam a nevét, és eddig mindig előjött, amikor ezt tettem, sőt volt olyan is (nem egyszer), hogy már az ajtókinyitásra odaszaladt hozzám/hozzánk. Végül is megtaláltuk, de úgy érzem, hogy haragszik, mert nem dorombol úgy, ahogy szokott, és rá rakom a pólómat takaróként, akkor egy idő után kibújik alóla, pedig tudja, hogy az az én szagom...Örülnék, ha választ kapnék a kérdésemre, előre is köszönöm.2014. febr. 14. 09:37
1/8 anonim válasza:
Egy frissen műtött macskát jó lenne ha nem engednél ki. Amíg a varratokat nem szedik ki, tartsd bent.
Mit csinálsz, ha másik macskával összeverekszik, vagy megtámadja egy kutya? Hát felszakad a seb és helyben elvérzik az állat.
2/8 anonim válasza:
Ivartalanították a nyomorultat. Nézd már el neki, ha pár napig a kedve nem igazán rózsás, és annyira nem keresi a közelségeteket.
3/8 anonim válasza:
Gondolj bele: teged tegnap mutottek. Faj a sebed, kovalyogsz, furcsa minden, rossz a kozerzeted.
Ekkor megjon a jatszopajtasod, hozzadvagja a labdat, es csodalkozik, hogy ravagod az ajtot.
4/8 anonim válasza:
Figyelj oda, most ne szökjön ki! Ilyenkor elbújnak és kitépkedik a varratokat! Most nagyon kell rá figyelni! Amúgy meg nem rád haragszik, hanem az egész világra és most egyedül akar lenni! Hagyjad, majd keresi a társaságod ha akar!
5/8 anonim válasza:
Nekünk is nem régen ivartalanították a cicánkat( fél-egy éve), és az első pár napban felénk se nézett, nem dorombolt, megvárta amíg kimegyünk a szobából, és csak akkor kezdett el enni. De ahogyan fokozatosan jobban lett, elfelejtette a sérelmeit, és újra minden a régi lett. mondjuk nekünk fiú cicánk van, de szerintem nincs nagy különbség a kettő között. Szóval, türelem! :-)
6/8 A kérdező kommentje:
Én akkor még aludtam, amikor ez történt, apa látta, hogy kimegy, de nem ment utána, ezért kicsit kétségbeestem. De örülök, hogy megtaláltuk. Nem úgy néz ki, hogy kiszedték a varratait. Elvileg az vérezne, nem?
2014. febr. 14. 10:20
7/8 anonim válasza:
Igen, ha kiszedi a varratait, azt tuti észreveszed.
Egyelőre hagyjátok, ne erőltessétek a macskára magatokat, majd meggyógyul, helyrebillen a közérzete is.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :) Mellesleg olyan varrat van benne, ami felszívódik, de nem vagyok benne biztos... Nem voltam ott, anyukám, meg a tesóm tudják, hogy mi történt.
2014. febr. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!