Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítást követően fel...

Ivartalanítást követően fel tud fázni a kandúr? Kizárólag hideg kőre hajlandó feküdni, egyelőre, órák óta.

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legyen meleg helyen. :) Puha fekvőhelye legyen. A műtéti heget ne nyalogassa. Ha törődést akar akkor simogassátok. :) De ha nem akarja, akkor ne. :) Tejet ne kapjon, mert mehet tőle a pocija. Friss víz mindig legyen előtte. Nyugodtan lehet lakásban. Akár a gazdi ágyán is. Az almot mutassátok meg neki. Már nincs benne az altató. Nem fog bepisilni. Kapjon Immunnovit immunrendszer erősítőt. Ez segíti az emésztést is. És a műtéti heg gyógyulását. A Vetri dmg a legjobb. De drágább mint az Immunovet. Ha felfázik szerintem azt észre lehet venni rajta. Pl ha nem eszik. Bágyadt, nem akar játszani. Bár a játékot a sebgyógyulás érdekében most még lehet hanyagolni. :) Ha felhivsz egy állatorvost, ő okosabbat tud mondani. És többet. :)
2014. febr. 16. 14:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a választ. :)

Nem tudom ,a heg nyalogatása terén kinek lehet igaza, mivel a gazdik nekem azt tolmácsolták a z állatorvostól, h "a macskanyálban a heget gyógyító anyagok vannak". Bár, mondom, a gazdik nem teljesen megbízhatóak.

Egyébként már élénkebb,de még kimerült, sokat alszik, viszont már nem ijedezik és a szokásához híven keresi társaságunkat, élélken figyel neszekre, mint korábban, és szemkontaktust vesz fel időnként, amikor simogatom - engedi is már ,h cirógassuk, és ma mág ismét beleugrott az ölünkbe. :)

Rengeteget alszik, sokkal ernyedtebben, mint máskor. Gondolom, renegerálódik és nincs nagy baj(?)

A vizet mindig is imádta, ivásra is ,de szeretne játszani vele, egyelőre nem engedjük neki. Eszik rendszeresen, mint a műtét előtt.

2014. febr. 16. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Műtéti hegeknél nem jó ha nyalogatja. Nekem a lány cicám nyalogatta a kb 6-7 centis heget a műtét után. És kicsit gennyezett is. De le fertőtlenítettem és tettem rá ruhát. :) És utána szép volt a heg. Az normális hogy most többet pihen. A sok víz ivás jelenthet vesebajt is. De ne ijedj meg. :) Ha száraz kaját eszik, normális. És ha sokat mozog. Amíg eszik, iszik, ürít rendesen (pisi, kaki)fürdik (nyalogatja magát) és játszik, nincs nagy gond.
2014. febr. 16. 23:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtál ismét. Egyébként a fajtájából eredően szeret a vízzel játszani és iszik rendesen. De azért nem iszákos. ;)
2014. febr. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!