Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a cicámnak?

Mi baja lehet a cicámnak?

Figyelt kérdés

Elköltöztem otthonról még nyáron, cicám ott maradt a szüleimmel, akik most hívtak, hogy holnap viszik orvoshoz, mert tegnap reggel óta nem pisilt, viszont az ágyra felmászva véres cseppeket hagyott az ágyneműn. Gondolom, a veséjével lehet valami, de nyugtassatok meg, hogy minden rendben lesz, mert nem lehetek ott mellette, és aggódom. :(

(Egyébként 3 éves ivartalanított kan, lakásban tartott, eddig semmi baja nem volt, 1 éves kora előtt kicsivel volt ivartalanítva.)

2014. febr. 10. 21:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, elvitték a dokihoz, ultrahangozták is. Egy kis vesekő szerű vesekristályt láttak, azt mondták, nem iszik eleget. (Ahogy azt sejtettem a fentebb írt kommentem alapján is.) Meg azt mondták, ingerszegény a környezet, bár ezt nem teljesen értem, kétszintes nagy lakásról van szó, az erkélyre is kijár levegőzni rengeteget, és sokat játszanak vele, most, hogy nem vagyok ott apukám főleg (azért tudom, mert már amikor ott laktam is így volt).
2014. febr. 12. 04:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg lehetne neki venni ilyet: [link] drága ugyan, de hátha a mindig friss vízből többet inna. Esetleg szoktassátok rá a hámra és naponta vigyétek ki egy kis időre sétálni (szoros legyen a hám, ki ne bújjon!). Kezdetben lehet nekezen szokja meg, de aztán élvezni fogja :) javaslom a flexipórázt mellé. Vagy szerezzetek be mellé egy társat
2014. febr. 12. 09:51
 13/23 A kérdező kommentje:
hú, ezt nagyon köszönöm!!
2014. febr. 12. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Szívesen ;)
2014. febr. 12. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Kapott valami kezelést?
2014. febr. 12. 23:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Gyógyszert kapott, meg egy-két hétig speciális tápot.
2014. febr. 13. 10:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Javult már valamit a helyzet?
2014. febr. 13. 23:04
 18/23 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy. Anya azt mondta, hogy már pisilt. Meg elvileg megrendelik azt az ivókutat. :)
2014. febr. 14. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

esetleg az állatorvos felvilágosíthatott volna ivartalanítás után hogy sterilized táppal kéne etetni azt a szegény macskát.

amit megspóroltatok a kajáján, azt most költitek orvosra.

én 12e ft-ért vettem 10kg-s Royal Canint, de legalább nem fog szenvedni a macskám húgyúti betegségtől.

2014. febr. 15. 04:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha ivartalanítva van, ha nem, akkor is lehet hugyuti problémája..
2014. febr. 15. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!